Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Η εικόνα του παιδιού μου δεν θα φύγει πότε από τη ψυχή μας»

Τα δύο παιδιά αλλά και η μητέρα τους, τη στιγμή που βρισκόντουσαν πάνω στο μηχάνημα του λούνα παρκ, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
3'

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει γύρω από την υπόθεση του σοκαριστικού θανάτου του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο πατέρας του 19χρονου μίλησε σε κάμερα εκπομπής του MEGA όπου ξέσπασε για τον θάνατο του γιου του, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Εξαπέλυσε «πυρά» προς όλες τις κατευθύνσεις για τις ευθύνες του δυστυχήματος.

«Όποιος δεν έχει τρόπο να διαχειριστεί τις υπηρεσίες, να πάει σπίτι του. Εγώ ως επιχειρηματίας έχω 10.000 φόρους για να πληρώνω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Εμένα ποιος θα μου δώσει εξηγήσεις;», είπε αρχικά.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη έριξε ευθύνες στην δήμαρχο για την άδεια του λούνα παρκ αλλά και στον εισαγγελέα που άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους τον 21χρονο χειριστή ενώ εγκατέλειψε το παιδί του αιμόφυρτο και έχει ποινικό μητρώο.

«Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στα δύο μου παιδιά που είδαν τον αδελφό τους με ανοιχτό κρανίο. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά ερωτήματα της υπόθεσης. Αν δεν μας απαντήσουν εκείνοι άμεσα, θα το κάνουμε μόνοι μας.

Όλοι αυτοί εκλέγονται από εμάς για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πρέπει να απαντήσουν στα παιδιά και την μητέρα τους. Η μοναδική εικόνα που έχω είναι η εικόνα από τα μάτια των παιδιών και της μάνας του.

Το παιδί μου χάθηκε από τα σάπια μηχανήματα, το δεύτερο ζει από τύχη».

«Έκλεισε αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι»

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του πατέρα καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως τα δύο παιδιά αλλά και η μητέρα τους, τη στιγμή που βρισκόντουσαν πάνω στο μηχάνημα, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα, ο μικρός του γιος φώναζε πως ξεκολλάει το κάθισμα ενώ η μητέρα του ούρλιαζε στον χειριστή να χαμηλώσει την ταχύτητα.

«Ξέρω ένα πράγμα, ο εγκληματίας που έσπαγε πλάκα με τις ζωές, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Έστειλα τα παιδιά μου 4 μέρες (σ.σ. για διακοπές) και γύρισαν πίσω από τα 3, τα 2. Το ένα σακατεμένο.

Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα φροντίσω ως γονιός να βρω μόνος μου τη λύση. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έχει συμβεί. Ο 13χρονος γιος μου έχει να κοιμηθεί τέσσερις ημέρες. Έχει τη φωτογραφία με το ανοιγμένο κρανίο του αδελφού του», είπε.

«Έκλεισε αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι», ξέσπασε ο πατέρας του και με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τους λυγμούς του. «Η εικόνα του παιδιού μου δεν θα φύγει πότε από τη ψυχή μας. Μας πήραν το παιδί μας», είπε στο τέλος.

Σχετικές ειδήσεις