Φωκίδα: Έπιασε την κουλούρα του και έκανε μπάνιο στον πλημμυρισμένο δρόμο

O άνδρας φορώντας το μαγιό του, δείχνει να το απολαμβάνει και να ρίχνει και νερό στο πρόσωπο του όπως ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα.
DEBATER
2'

Από το ξαφνικό μπουρίνι στην Ερατεινή Φωκίδας την περασμένη Τρίτη (20/8), κυκλοφόρησε ένα απίστευτο βίντεο που σίγουρα θα γίνει viral στην γνωστή πλατφόρμα του TikTok, με τίτλο «είναι το στρώμα μου μονό», δείχνοντας έναν άνδρα με την κουλούρα του να κάνει μπάνιο στον… πλημμυρισμένο δρόμο δίπλα από τη θάλασσα.

Μάλιστα ο άνδρας φορώντας το μαγιό του, δείχνει να το απολαμβάνει και να ρίχνει και νερό στο πρόσωπο του όπως ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.tiktok.com/@margii_/video/7405271496068730144

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι της όμορφης περιοχής στη Φωκίδα μετατράπηκαν σε ποτάμια. Αυτό συνέβη γιατί το καλοκαίρι ο Δήμος κλείνει τα φρεάτια για να μην υπάρχει έντονη οσμή. Όπως μας εξηγεί στο DEBATER ο θαρραλέος κολυμβητής:

«Η ιδέα ήταν ξαφνική! Έξω έριχνε “καρέκλες” και ο δρόμος άρχισε να γεμίζει νερό μέχρι που το ύψος ξεπέρασε το πεζοδρόμιο και το νερό κατευθυνόταν στην θάλασσα. Εγώ βρισκόμουν μέσα στο μαγαζί μαζί με τους φίλους μου και άλλους πελάτες. Και ξαφνικά με “κοιτάει” ένα σωσίβιο (κουλούρα) στα μάτια. Το ίδιο κάνω και εγώ. Ε και αυτό ήταν ! Κεραυνοβόλος! Του λέω φύγαμε και όντως αυτό έγινε. Στα επόμενα δευτερόλεπτα κολυμπούσαμε μαζί στον δρόμο ανάμεσα στα αυτοκίνητα που μου κορνάρανε. Και τους υπόλοιπους πελάτες από τα μαγαζιά που απαθανάτιζαν τη στιγμή. Βούτηξα γνωρίζοντας ότι τα νερά δεν είναι και τα πιο καθαρά, αλλά αυτό δεν με ενόχλησε καθόλου, διότι ξεπλύθηκα αμέσως και μάλιστα με το νερό της βροχής», δηλώνει ο Σάκης Δρόσος που αγαπάει πολύ τον τόπο του όπως μας λέει και μένει μόνιμα εκεί.

Τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση είναι αρκετά αστεία όπως:

«Ένα αυτοκίνητο με κοτσαδούρα, δέσιμο με ιμάντα το φουσκωτό και βόλτες»

«Τι να κάνει ο άνθρωπος να χάσει τις διακοπές του; Μια χαρά!»

ΠΗΓΗ: DEBATER