Γιάννης Καραμπάτσης: Θρίλερ με τα πράσινα γάντια - Τι ερευνά πλέον η Αστυνομία

To εύρημα των αστυνομικών που φέρνει τα πάνω - κάτω στην υπόθεση Καραμπάτση
3'

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για να πέσει φως στο μυστήριο που καλύπτει τις λεπτομέρειες του θανάτου του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος αγνοούνταν από τον περασμένο Απρίλιο και το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατο σημείο στη Μαγνησία το περασμένο Σάββατο, δεν αποκλείεται να φέρει πλήρη ανατροπή στην υπόθεση - θρίλερ ένα εύρημα που βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών εδώ και έναν μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso στο μικροσκόπιο της Αστυνομία έχει μπει ένα ζευγάρι πράσινα γάντια που βρέθηκαν από κάτοικο της περιοχής σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα, από το οποίο έλειπαν η γνάθος και ο οισοφάγος.

Το συγκεκριμένο εύρημα το οποίο περισυνελέγη πριν από 26 ημέρες, εστάλη για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει DNA ατόμου που σχετίζεται με το θύμα. Σε μια προσπάθεια να επισπευθεί η διαδικασία , ώστε οι συγγενείς του 49χρονου να πάρουν επιτέλους απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα που σχετίζονται με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο αγαπημένος τους.

Ο δικηγόρος τους Αναστάσιος Ντούγκας αναμένεται να καταθέσει αίτημα στις αρμόδιες Αρχές. Μέσω του συνηγόρου τους απευθύνουν έκκληση σε όποιον πολίτη έχει δει την παραμικρή ύποπτη κίνηση ή έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή του να το καταθέσει στις Αστυνομικές Αρχές.

Ο Γιάννης Καραμπάτσης ο οποίος δούλεψε στα χωράφια της οικογένειας, ενώ είχε εργαστεί στο παρελθόν και στο Δασαρχείο και ως σερβιτόρος, είχε εξαφανιστεί από τις 23 Απριλίου, όταν συνομίλησε τελευταία φορά με τους δικούς του. Λίγο μετά τις 9 το πρωί τον είχε καλέσει ο θείος του και του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο και δεν ήξερε πως θα φύγει. Από εκείνη την ώρα έκλεισε το κινητό του.

Όταν αργότερα έσπευσαν στο σημείο υπάλληλος του ΚΕΠ και ο κοινοτάρχης βρήκαν μόνο το μπουφάν του, στις τσέπες του οποίου υπήρχαν το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα, μια κάρτα τραπέζης και η ταυτότητά του. Το πτώμα του εντοπίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε δύσβατη περιοχή του Πτελεού, μεταξύ του ελαιοτριβείου και του σπιτιού του κολλητού του φίλου.

Σύμφωνα με τον θείο του 49χρονου, που ήταν ο πιο στενός συγγενής του, καθώς έχουν πεθάνει οι γονείς και ο αδελφός του «δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα ο θάνατός του». Κατά πληροφορίες, ο 49χρονος είχε κερδίσει 20.000 ευρώ από την πώληση ακινήτου που είχε κληρονομήσει λίγους μήνες πριν από την εξαφάνισή του, ενώ φέρεται ότι είχε διαφορές με άλλα άτομα, τα οποία κινούνται στο χώρο των ναρκωτικών και στα οποία φέρεται να χρωστούσε χρήματα, παρά την κληρονομιά που έλαβε.

Σχετικές ειδήσεις