Θλίψη στη Μυτιλήνη: Ο 33χρονος αποτελεί το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένεια

Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Θλίψη στη Μυτιλήνη: Ο 33χρονος αποτελεί το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένεια
pixabay
2'

Νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Ξάνθη με τον θάνατο ενός 33χρονου εκπαιδευτή παρά πέντε.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος Ραφαήλ ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας η οποία έχει σημαδευτεί βαθιά. Τραγική φιγούρα της υπόθεσης η μητέρα του καθώς από τα 5 παιδιά, αυτός είναι το τρίτο που φεύγει από τη ζωή, έχοντας χάσει δύο αδερφούς σε τροχαία δυστυχήματα στον δρόμο Μυτιλήνης-Θερμής.

Ο άτυχος 33χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού 2 ετών με καταγωγή από την Μυτιλήνη και βρέθηκε στην Ξάνθη για να παραλάβει τη γυναίκα του και, καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε. Ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ιδιαίτερα αγαπητός ο 33χρονος στη Μυτιλήνη

Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα από την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης», σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινότητα, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα.

Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδας stonisi, η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Η οικογένεια του 33χρονου άνδρα, συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια, ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης πενθεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και άφησε πίσω του το μόλις 2 ετών παιδί του. Οι σκέψεις όλων είναι κοντά στην οικογένειά του, που βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή