Ωρωπός: Τι λέει η μητέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

Ένα 6χρονο παιδί κινδύνεψε ενώ έπαιζε σε λούνα παρκ στον Ωρωπό καθώς τραυματίστηκε την ώρα που έκανε τραμπολίνο

Ωρωπός: Τι λέει η μητέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ
EUROKINISSI
2'

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό σε λούνα παρκ έγινε γνωστό, αυτή τη φορά στον Ωρωπό, όπου την περασμένη Παρασκευή ένα αγοράκι μόλις 6 ετών τραυματίστηκε, όταν την ώρα που έκανε τραμπολίνο ξαφνικά βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με το Star η αιτία του τραυματισμού του παιδιού ήταν προβλήματα στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του λούνα παρκ, όπως εντόπισε και η αυτοψία του Δήμου, ενώ το περιμετρικό δίχτυ δεν ήταν το κατάλληλο ώστε να συγκρατήσει τον 6χρονο.

Η μητέρα του 6χρονου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό και ζητά να γίνονται σωστοί έλεγχοι για να μην υπάρξουν και άλλα θύματα μέσα σε τέτοιους χώρους ψυχαγωγίας.

«Είναι πάρα πολύ τροματικό να βλέπει μια μάνα το παιδί της να εκσφενδονίζεται στον αέρα, να μην ξέρει που έχει καταλήξει το παιδί. Να ακούει μια μάνα το παιδί της να ουρλιάζει. Να μην ξέρει ζει... πέθανε...», λέει η γυναίκα στο Star, που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του γιου της όταν έπεσε στο κενό ενώ απλώς έπαιζε.

Ενώ η αστυνομία σφράγισε αμέσως την εγκατάσταση, η μητέρα του παιδιού καταγγέλει ολιγωρία των υπευθύνων.

«Όταν πήγα δεν υπήρχε καμία υπεύθυνη να δει πώς πάνε τα παιδιά στο τραμπολίνο και είχε νομίζω άλλα 3 παιδάκια. Και η κοπέλα από το καρουζέλ, από εκεί ήρθε στο τραμπολίνο, εξυπηρετούσε στο καρουζέλ», αναφέρει.

«Όταν πρόκειται για μαζεμένο κόσμο κάπου και ιδιαίτερα παιδιά, πρέπει να είναι σίγουρη η αρχή, να τσεκάρει το μέρος που να υπάρχει κάτι που δεν έχουν δει», σημειώνει.

Η αυτοψία του δήμου Ωρωπού μετά το ατύχημα πάντως έδειξε προβλήματα σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο λούνα παρκ.

«Η έκθεση αυτοψίας που έκανε η αρμόδια υπηρεσία εκεί επιβεβαιώνει ουσιαστικά το ρεπορτάζ που έχετα κάνει κι εσείς. Ότι υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωρωπού, Γιώργο Γιασημάκη, τα παιχνίδια που βρίσκονται μέσα στο συγκεκριμένο λούνα παρκ έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και άδειες λειτουργίας, ενώ ζητήθηκε από τους υπευθύνους να επιδιορθώσουν όλες τις ηλεκτρολογικές παραλείψεις.

«Το τραμπολίνο έχει σφραγιστεί από την αστυνομία το προηγούμενο Σάββατο και έχει ζητηθεί από την ΕΒΕΤΑ ειδικός πραγματογνώμονας ο οποίος θα έρθει 26 του μήνα να κάνει τον έλεγχο για να γίνει η αποσφράγιση αν είναι όλα εντάξει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή