Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του 33χρονου ανεμοπτεριστή - Το «αντίο» της στον Ραφαήλ

Ο 33χρονος Ραφαήλ, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κάνοντας παρά πέντε στην παραλία της Μάνδρας στην Ξάνθη

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του 33χρονου ανεμοπτεριστή - Το «αντίο» της στον Ραφαήλ
2'

Mε μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετά τον 33χρονο ανεμοπτεριστή και πατέρα τον παιδιών της, η σύζυγός του.

«Αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου, καλό ταξίδι, θα σε αγαπάων για πάντα Ραφαήλ» γράφει στο facebook στη λεζάντα της φωτογραφίας του συζύγου της με μία μαύρη κορδέλα να του εύχεται «καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων»

rafail-syzygos.jpg

Ο 33χρονος Ραφαήλ, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κάνοντας παρά πέντε στην παραλία της Μάνδρας στην Ξάνθη, μπροστά στα μάτια λουόμενων κατέπεσε με το ανεμόπτερό του με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 33χρονος βρισκόταν εδώ και ημέρες στην Ξάνθη και είχε πραγματοποιήσει πάρα πολλές πτήσεις πάνω από διάφορες περιοχές της θρακικής πόλης, ενώ τον είχαν δει και πάρα πολλοί πολίτες την ώρα των πτήσεων του, σχολιάζοντας μάλιστα ότι φαινόταν ιδιαίτερα έμπειρος.

Το πρωί της Πέμπτης, ο 33χρονος επισκέφτηκε την παραλία της Μάνδρας συνοδευόμενος από ένα ακόμα άτομο και ξεκίνησε την πτήση του από το τέλος της παραλίας, όπου όπως γνωστοποιήθηκε στο Newsbomb.gr είναι μια μικρή λιμνούλα σαν βάλτος και έθεσε τον κινητήρα του ανεμόπτερου σε λειτουργία, προκειμένου να κάνει την πτήση.

Όταν χάθηκε από τον ορίζοντα, ο άνθρωπος που τον συνόδευε έσπευσε στο σημείο όπου τον είδαν για τελευταία φορά και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, περιγράφοντας όσα έγιναν και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ανεμοπτεριστής.

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ο οποίος κατά πληροφορίες επήλθε λόγω βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Τραγική φιγούρα της υπόθεσης και η μητέρα του, καθώς από τα 5 παιδιά της, είναι το τρίτο που φεύγει από τη ζωή, έχοντας χάσει άλλα δύο σε τροχαία δυστυχήματα στον δρόμο Μυτιλήνης-Θερμής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή