Βιασμός μέσα σε απορριμματοφόρο - Πρωτοφανές περιστατικό στον δήμο Πειραιά

Προφυλακίστηκε ο 48χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 44χρονης συναδέλφου του - Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες ο οδηγός του απορριμματοφόρου - Λέει πως ήταν συναινετική η συνεύρεση 
EUROKINISSI
2'

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο οδηγός ενός απορριμματοφόρου του δήμου Πειραιά, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 44χρονης συναδέλφου του, τη βίασε μέσα στο όχημα τη νύχτα της περασμένης Τρίτης.

Το πρωτοφανές περιστατικό, όπως κατήγγειλε η 44χρονη, συνέβη στις 3.45’ π.μ. στις 20 Αυγούστου ενώ εκτελούσε βάρδια μαζί με τον συνάδελφό της μέσα στο όχημα επί της λεωφόρου Σχιστού στην περιοχή Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με την Espresso και την καταγγελία της 44χρονης, ενώ επέστρεφαν από τη βάρδια, ο οδηγός ακινητοποίησε το απορριμματοφόρο, την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και συνουσία, παρά τη θέλησή της. Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, την έβγαλε έξω από το όχημα και εξαφανίστηκε.

Η υπάλληλος, που είχε προσληφθεί πριν από έναν μήνα στην υπηρεσία, ως πλήρωμα στο απορριμματοφόρο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 48χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων Πειραιά.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή Πειραιά, προκειμένου να φανεί αν υπήρξαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης ενώ αστυνομικοί κατάσχεσαν τα ρούχα της.

Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική συνεύρεση με τη γυναίκα αλλά με τη θέληση της συνάδελφου του. Εξαιτίας της καταγγελίας συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου από αστυνομικούς, που του πέρασαν χειροπέδες.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα ρίξει περαιτέρω φως στην υπόθεση.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά, που του άσκησε ποινική δίωξη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 44χρονης και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο οδηγός του απορριμματοφόρου προφυλακίστηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 48χρονος εργαζόταν επί 8 μήνες ως συμβασιούχος και σύμφωνα με τον δήμο Πειραιά, επειδή κρίθηκε προφυλακιστέος, θα απολυθεί.

Σχετικές ειδήσεις