Νεκρός σε τροχαίο με «γουρούνα» 22χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία - Τραυματισμένος και ο πατέρας

Η είδηση του θανάτου του Στάθη σκόρπισε θλίψη και πόνο στην οικογένεια, τους φίλους τους αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Πύργου

Νεκρός σε τροχαίο με «γουρούνα» 22χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία - Τραυματισμένος και ο πατέρας
1'

Σε ανείπωτη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 22χρονου Στάθη Γαβριλιάδη, γιου του γνωστού επιχειρηματία Τάκη Γαβριλιάδη.

Ένα νέο παιδί, γεμάτο όνειρα και όρεξη για ζωή «χάθηκε» σε τραγικό δυστύχημα ενώ βρισκόταν στην Άνδρο μαζί με τον πατέρα του για ολιγοήμερες διακοπές.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, oι Αρχές της Άνδρου ειδοποιήθηκαν σήμερα στις 10:30π.μ., για την εκτροπή ενός τετράτροχου οχήματος τύπου «γουρούνας» στην περιοχή Στιβάνι στο Μπάτσι. Η ενοικιασμένη «γουρούνα», στην οποία επέβαιναν ο 22χρονος Στάθης και ο 51χρονος πατέρας του, κινούταν από το Μπάτσι προς τη Χώρα όταν για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας της και έπεσε από ύψος πέντε μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού.

Ο Στάθης και ο πατέρας του διακομίσθηκαν βαριά τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας Άνδρου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε ελικόπτερο για τη διακομιδή του 22χρονου. Δυστυχώς όμως ο άτυχος νέος δεν άντεξε και εξέπνευσε πριν προλάβει να φτάσει το αεροσκάφος στο νησί.

Η είδηση του θανάτου του Στάθη σκόρπισε θλίψη και πόνο στην οικογένεια, τους φίλους του αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Οι ανακρίσεις για το τραγικό αυτό δυστύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Αστυνομικό Σταθμό Γαυρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή