Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ προσκόμισε ληγμένο πιστοποιητικό»

«Οι παραλείψεις στο λούνα παρκ φαίνονται με γυμνό μάτι», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος

Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ προσκόμισε ληγμένο πιστοποιητικό»
thesstoday
2'

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως αναφορικά με την τραγωδία στη Χαλκιδική οπού ο 19χρονος Γιάννης έχασε τη ζωή του σε Λούνα Παρκ στο Πευκοχώρι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 19χρονου, Ιωάννη Μανδράου, οι παραλείψεις στο εν λόγω λούνα παρκ είναι τρανταχτές και φαίνονται με γυμνό μάτι. Τα μηχανήματα είναι σκουριασμένα και δεν είναι κατάλληλα για χρήση.

Ακόμη, προχώρησε σε μια συνταρακτική αποκάλυψη και συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως «Ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ προσκόμισε ληγμένο πιστοποιητικό» το οποίο είχε πιθανώς από την προηγούμενη τουριστική σεζόν.

Eπίσης, αποκάλυψε πως ο δήμος είχε ενημερωθεί καιρό πριν το τραγικό δυστύχημα από την αστυνομία πως η επιχείρηση δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις λειτουργίας.

«Δολοφονήθηκε από τους παλιανθρώπους»

Η γιαγιά του άτυχου Γιάννη ξέσπασε και είπε πως «Ο Γιάννης δολοφονήθηκε από αμέλεια από τους παλιανθρώπους».

Η γιαγιά του 19χρονου μίλησε επίσης για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο χειριστής του παιχνιδιού, ο οποίος σημειώνεται πως όταν συνέβη το σοκαριστικό δυστύχημα έγινε... καπνός. «Μεθυσμένος ήταν, είναι διαπιστωμένο. Το ξέρανε πως ήταν μεθυσμένος από μαρτυρίες. Όμως ένας 21χρονος τρελαμένος, λέει στα παιδιά θα το ξεκινήσω και μετά θα σας το βάλω γρήγορα, και το άφησε αυτό να κάνει κράκα κρούκα. Να φωνάζει το ένα παιδί σταμάτα το και μετά να ξεκολλάει το πρώτο καθισματάκι. Και πάει ο Δημητράκης μου να τον αρπάξει (τον 19χρονο αδελφό του), που να τον συγκρατήσει. Έφυγε. Γυρίζει του Δημήτρη το κάθισμα με την πλάτη προς τα κάτω και κρατιόταν το παιδί από ένα σιδεράκι. Θα χάναμε και τον Δημήτρη», είπε η γιαγιά του αδικοχαμένου 19χρονου.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε «Ένα 21χρονο, τον έβαλε χειριστή και το έβαλε στο τέρμα για να σπάσει πλάκα. Ήταν μεθυσμένος και εκσφεδονίστηκε το παιδί. Μεθυσμένος και με βαρύ ποινικό μητρώο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή