Χαλκιδική: Πώς έγινε η ελληνική «Σιναλόα» - Πεδίο μάχης για τα καρτέλ ναρκωτικών

Το εγκληματικό συνδικάτο του «El Takis» και η σχέση του με την εξαφάνιση της διαβόητης «βασίλισσας του bitcoin»
2'

Τα «πλοκάμια» της βουλγαρικής μαφίας απλώθηκαν στο πρώτο πόδι του τουριστικού «πριγκιπάτου» της Χαλκιδικής, με το «μαύρο χρήμα» να ρέει άφθονο σε ξενοδοχεία, βίλες και στην εξαγορά γνωστών brach bars, όπου η διακίνηση τεράστιων «πειραγμένων» ναρκωτικών είναι στην κορυφή του βασικού μενού.

Η αιματηρή συμπλοκή της Χαλκιδικής την προηγούμενη εβδομάδα ανέδειξε το πιο ψυχρό και σκληρό πρόσωπο του εισαγόμενου οργανωμένου εγκλήματος, όταν ο «σωματοφύλακας» γνωστού beach bar πυροβόλησε δύο σωματώδεις άνδρες για να προστατέψει τον Βούλγαρο «διαχειριστή», γνωστό και ως «Βέλγο», ο οποίος γρονθοκοπούνταν από τους φερτούς συμπατριώτες του.

Ο διαβόητος «EL Takis» και η σχέση με την «βασίλισσα του bitcoin»

Ο διεθνώς καταζητούμενος «βαρόνος των ναρκωτικών» της Βουλγαρίας γνωστός ως «Τάκης» ο Έλληνας είναι το πρόσωπο «κλειδί» πίσω από την αιματηρή συμπλοκή, με στόχο να γίνει ο αθέατος «βασιλιάς της Χαλκιδικής».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» το εγκληματικό συνδκάτο του «El Takis» στην Βουλγαρία είναι γνωστό και ως «Τα σφυριά του Τάκη», καθώς στους ξυλοδαρμούς οι μπράβοι του συνηθίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το οικοδομικό εργαλείο για να συροκοπούν τα θύματά τους με δολοφονικά χτυπήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Έλληνας Χ.Α βαρύνεται με την εξαφάνιση της καταζητούμενης Ρούζα Ιγνάτοβα, της επονομαζόμενης «βασίλισσας του bitcoin» ή «δόκτορος Ρούζα», που είναι πίσω από απάτες εκατομμυρίων.

Η Βουλγάρα μεγαλοαπατεώνισσα «Dr Ruja», που «δάγκωσε» και τον «Takis» εθεάθη για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2017 σε πτήση για την Αθήνα.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες ότι ο «El Takis» της υποσχέθηκε πως θα την φυγαδεύσει με γιοτ στην Ιταλία, αλλά μεσοπέλαγα έδωσε εντολή να δολοφονηθεί παραδειγματικά, να τεμαχιστεί και τα κομμάτια της να γίνουν τροφή για ψάρια στο Ιόνιο πέλαγος.

Σχετικές ειδήσεις