Ρόδος: Ολόκληρο «οπλοστάσιο» βρέθηκε σε σπίτι 63χρονου

Ο 63χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου
Αρχείου
1'

Ολόκληρο «οπλοστάσιο» βρέθηκε μέσα σε σπίτι ενός 63χρονου που έκρυβε όπλα σε χωριό της Ρόδου και αποκαλύφθηκε μετά την τυχαία σύλληψή του, κατά την διάρκεια ελέγχου που του έκαναν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του δύο μαχαίρια, το βράδυ της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προανάκρισης που ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού και του σταθμού Σαλάκου, ακολούθησε την Πέμπτη έρευνα στην κατοικία του δράστη, όπου βρέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά και πέντε αεροβόλα όπλα, ένα πιστόλι κρότου, μια βαλλίστρα, 101 μαχαίρια, σουγιάδες και στιλέτα διαφόρων μεγεθών, πέντε σπαθιά, πέντε μπαλτάδες, τέσσερα δρεπάνια, ένα μαχαίρι- αστέρι, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», μια ματσέτα, ένα τσεκούρι, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό και ένα ξύλινο κλομπ και μια σιδερογροθιά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 99 φυσίγγια κρότου στρατιωτικού τύπου, 63 φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαφόρων διαμετρημάτων, ένα στρατιωτικό φυσίγγιο, 209 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και πλήθος βλήματα και φυσίγγια πεπιεσμένου αέρα για αεροβόλα όπλα.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών και παραμένει στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.