Πύργος: Θρήνος για τον 22χρονο Στάθη - «Αν φορούσε κράνος τώρα θα ζούσε» λέει ο πατέρας του

Ανείπωτος θρήνος για το 22χρονο αγόρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Άνδρο
2'

Η γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε σε γκρεμό. Συντετριμμένος από τον θάνατο του παιδιού του, περιγράφει τις τραγικές στιγμές του τροχαίου.

Θρήνος για τον 22χρονο Στάθη, που έχασε τη ζωή του όταν η γουρούνα στην οποία επέβαινε έπεσε σε γκρεμό, στο νησί της Άνδρου. Τραγική λεπτομέρεια, οδηγός της μοιραίας γουρούνας ήταν ο πατέρας του.

Η μαρτυρία του πατέρα του θύματος είναι συγκλονιστική:

«Οδηγός ήμουν εγώ. Ανεβαίναμε μία ανηφόρα, έκανα λίγο δεξιά για να περάσει κάποιος, γιατί δεν ήθελα να τους καθυστερώ τους πίσω μου. Πήγαινα με 20χλμ. Κάνει μια έτσι η γουρούνα και μας ρίχνει στα δύο μέτρα που ήταν ένας γκρεμός, 5 μέτρα βάθος κάτω σε έναν τσιμεντένιο δρόμο», ανέφερε μιλώντας στο Mega ο πατέρας του άτυχου 22χρονου, Τάκης Γαβριλιάδης.

Πατέρας και γιος με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας έκαναν διακοπές στην Άνδρο.

Το δυστύχημα συνέβη με τη νοικιασμένη γουρούνα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής όταν ο αδικοχαμένος νεαρός με τον πατέρα του, έκαναν βόλτα στην περιοχή Στιβάρι, κοντά στο Μπατσί.

Η γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε σε γκρεμό

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ανύποπτη τη στιγμή όταν ο πατέρας του 22χρονου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε γκρεμό από ύψος 5 μέτρων.

Ο άτυχος νεαρός έπεσε με το κεφάλι – χωρίς κράνος – και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο πατέρας του τραυματίστηκε στο χέρι.

«Αν ο γιος μου φορούσε κράνος τώρα θα ζούσε»

«Πιθανώς να είχε κάποιο πρόβλημα η γουρούνα γιατί έφυγε ξαφνικά από το δρόμο. Πέσαμε στον γκρεμό κατευθείαν. Εγώ έσπασα το χέρι μου και το παιδί έπεσε κάτω και έβγαζε αίμα από το κεφάλι. Ο γιος μου, δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε κράνος τώρα θα ζούσε», συνέχισε ο πατέρας του 22χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ που ανέσυραν τον 22χρονο και τον πατέρα του και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Άμεσα δόθηκε εντολή σε ελικόπτερο προκειμένου ο 22χρονος να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας όμως ήταν ήδη αργά, καθώς είχε υποκύψει στα σοβαρά τραύματά του.

Ανακρίσεις για το δυστύχημα διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Γαυρίου.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Σχετικές ειδήσεις