Χαλκιδική: Φθηνή αντιγραφή ιταλικού Crazy Dance το παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Γιάννη

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ της φρίκης και το μηχάνημα - παγίδα θανάτου στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: Φθηνή αντιγραφή ιταλικού Crazy Dance το παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Γιάννη
INTIME NEWS
2'

Φθηνή αντιγραφή μίας ιταλικής κατασκευής ήταν το παιχνίδι του λούνα παρκ στη Χαλκιδική, το οποίο οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο Γιάννη.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, ελληνική εταιρεία έκανε πατέντα και κατασκέυασε ένα νέο μηχάνημα, στο οποίο τα καθίσματα που τοποθέτησαν ήταν από συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, όπως λέει ο κατασκευαστής στο Mega.

Πρώτος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού δεν ήταν ο 58χρονος αλλά ένας επιχειρηματίας από την Πιερία, ο οποίος και του το πούλησε έναντι 17.000 ευρώ. Ο 58χρονος μάλιστα δεν πρόλαβε να τον εξοφλήσει, γιατί πέθανε. Το παιχνίδι πάντως είναι τουλάχιστον 20ετίας.

«Κατασκευάζαμε παιχνίδια, τότε ήταν ελεύθερο να κανεις ότι θέλεις. Όποιος είχε μαγαζι έκανε σιδηροκατασκευές. Πήγανε βρήκαν ένα Crazy Dance ιταλικό, το βγάλανε φωτογραφίες και ότι χρειαζόταν. Η κίνηση του όλη είναι η ίδια με το ιταλικό, αλλά τα καθίσματα τα πήρανε από αυτοκινητάκια, από συγκρουόμενα. Αυτό που έσπασε ήταν συγκρουόμενο πρώτα. Έκαναν αυτή τη βάση τη σιδεριά και τα τοποθετησανε πάνω», αποκαλύπτει στο Mega ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας του ελληνικού Crazy Dance.

Ερωτώμενος εάν γνώριζε κατά πόσο ο 58χρονος είχε κάνει ποτέ συντήρηση στο μηχάνημα είπε: «Σε μια μάντρα που έχουμε μαζί. Έχω και εγώ κάτι μηχανήματα αλλά εγώ είμαι τώρα στη σύνταξη. Αυτός πέρσι το έφερε το μηχάνημα, αυτό που έγινε η ζημιά, το έβαλε εκεί πέρα φώναξε έναν ζωγράφο το ζωγράφισε κάτι λαμαρίνες ξέρεις τη φιγούρα του μαγαζιού και τα καθίσματα, αλλά δεν τα ανοίξανε από μέσα, να δούνε τόσα χρόνια δίπλα στη θάλασσα, τα σάπισαν!».

Για το αν ήταν ένα προδιαγεγραμμένο γεγονός σχολίασε: «Όταν ένα πράγμα που είναι σίδερο το έχει στη θάλασσα χρόνια, δίπλα στα 50 στα 30 μέτρα από τη θάλασσα όλοι αυτοί οι υδρατμοί μπαίνουν στο σίδερο μέσα και όταν αυτό το σίδερο δεν μετακινείται δεν ξύνεται δεν βάφεται τι περιμένεις να γίνει;».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή