Κρήτη: Για τα μάτια μιας γυναίκας η απαγωγή και ο πυροβολισμός 40χρονου στο Ηράκλειο

Ο τραυματίας από το Ηράκλειο ισχυρίζεται ότι είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν για τα μάτια της συγκεκριμένης γυναίκας.
UNSPLASH
1'

Για τα μάτια μιας γυναίκας φέρεται να αποδίδεται η απαγωγή και ο πυροβολισμός που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Αυγούστου στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας που φέρει τραύμα από όπλο στο πόδι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, εκτός κινδύνου. Η Αστυνομία έχει συλλάβει τους δύο από τρείς εμπλεκόμενους στην υπόθεση που φέρονται ως «ηθικοί αυτουργοί» και οι τρείς είναι ιδιοκτήτες μπαρ σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ο τραυματίας ισχυρίζεται ότι είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν για τα μάτια της συγκεκριμένης γυναίκας. Λέει ότι τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του τρία άτομα τον οδήγησαν σε απόμερη περιοχή και τον πυροβόλησαν. Στην κατάσταση αυτή τον εντόπισαν διερχόμενοι που ενημέρωσαν τις αρχές.

Η διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζεται από την Αστυνομία προς πάσα κατεύθυνση, καθώς ο 40χρονος δεν έχει καταγγείλει προσωπικά κανένα από τους τρείς φερόμενους ως αυτουργούς μέχρι στιγμής.