Διόνυσος: Ξεχειλίζουν τα σκουπίδια σε όλο τον Δήμο - Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του

Ο Δήμος Διονύσου από την πλευρά του ανακοίνωσε πως η αποκομιδή απορριμμάτων δεν είναι προσωρινά εφικτή
1'

Εικόνες από τον Διόνυσο προκαλούν απογοήτευση και θυμό, καθώς η περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν μίνι σκουπιδότοπο και η αποκομιδή απορριμμάτων δεν είναι προσωρινά εφικτή όπως ανακοίνωσε και ο Δήμος Διονύσου.

Πιο συγκεκριμένα, το σκηνικό είναι τριτοκοσμικό με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν έξω από τους κάδους απορριμμάτων. Ο Δήμος Διονύσου από την πλευρά του ανακοίνωσε πως λόγω τεχνικού προβλήματος, η επικοινωνία με την υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή για την αποκομιδή απορριμμάτων δεν είναι προσωρινά εφικτή.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, η επικοινωνία με την υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή για την αποκομιδή απορριμμάτων δεν είναι προσωρινά εφικτή.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος και την επαναφορά της υπάρχουσας τηλεφωνικής μας γραμμής.

Προκειμένου, ωστόσο, να εξυπηρετηθείτε απρόσκοπτα κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, παρακαλείσθε όπως επικοινωνείτε με τη νέα τηλεφωνική γραμμή στο 210.6215223.
Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να εξυπηρετήσει κάθε νέο αίτημα αναφορικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων και να σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκύψει και σας διαβεβαιώνουμε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».