Ξεκίνησε η επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου - Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια

Με αργούς ρυθμούς ξεκίνησε η επιστροφή των πρώτων εκδρομέων του Αυγούστου - Αυξημένη η κίνηση σε σημεία πέριξ του λιμανιού του Πειραιά

Ξεκίνησε η επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου - Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια
INTIME NEWS
2'

Ξεκίνησε η επιστροφή των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου καθώς η άδεια τελείωσε και ενώ σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού καθώς λίγες μόνο ημέρες έχουν απομείνει για να υποδεχθούμε τον Σεπτέμβριο.

Ήδη σήμερα Κυριακή, 25 Αυγούστου, η επιβατική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στα τρία μεγάλα λιμάνια της Αττικής καθώς οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου παίρνουν με βαριά καρδιά τον δρόμο της επιστροφής και την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Από το μεσημέρι της Κυριακής, η κίνηση των οχημάτων είναι μερικώς αυξημένη σε σημεία πέριξ του λιμανιού του Πειραιά, καθώς συνολικά αναμένονται 25 προγραμματισμένα δρομολόγια.

Το πρώτο έφτασε στη 01.15 μετά τα μεσάνυχτα, ερχόμενο από Σάμο, Ικαρία, Μύκονο και Σύρο, ενώ τα επόμενα έφεραν ταξιδιώτες, μεταξύ άλλων, από Αστυπάλαια, Δονούσα, Νάξο, Πάρο, Κρήτη, Λέσβο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κύθνο, Σέριφο και Σαντορίνη. Το τελευταίο δρομολόγιο που «πιάνει» σήμερα Πειραιά είναι του Blue Star Δήλος, από Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο, στις 23.15. Ταυτόχρονα, μεγάλος αριθμός επιβατών επιστρέφει στον Πειραιά από τα νησιά του Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Ύδρα, Πόρο, Αγκίστρι, Σπέτσες, Σαλαμίνα).

Στο μεταξύ, παρόμοια είναι η κατάσταση που επικρατεί και στο λιμάνι της Ραφήνας καθώς για σήμερα είχαν προγραμματιστεί 13 δρομολόγια.

Αυξημένη, ήταν και η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου για σήμερα είχαν προγραμματιστεί 9 δρομολόγια. Το πρώτο (Μαρμάρι ΕΞΠΡΕΣ) έφτασε στις 13.00 στο Λαύριο και είχε αφετηρία την Κύθνο, ενώ το τελευταίο θα φτάσει στις 22.15 μεταφέροντας ταξιδιώτες από τη Τζια.

Αυξημένη η κίνηση και στις εθνικές οδούς

Όπως στα λιμάνια, αυξημένη αναμένεται να είναι και η κίνηση όσο περνά η ώρα στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Ήδη, τα πρώτα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται από το απόγευμα της Κυριακής στην Πάχη Μεγάρων μέχρι την Κινέττα.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται μέχρι στιγμής η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή