Χαλκιδική: Νέες καταγγελίες από τον πατέρα του 19χρονου Γιάννη για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ

Ο Γιώργος Καμπαΐλής, ο οποίος ζητά απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο του γιου του προέβη σε σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ

Χαλκιδική: Νέες καταγγελίες από τον πατέρα του 19χρονου Γιάννη για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ
EUROKINISSI
2'

Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής, παρουσία και του πατέρα του.

Ο Γιώργος Καμπαΐλής, ο οποίος ζητά απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο του γιου του προέβη σε σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ, σχετικά με τις συναλλαγές του με τον Δήμο Κασσάνδρας.

Όπως αποκάλυψε ο τραγικός πατέρας, έχει στην κατοχή του έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν αλισβερίσια του δήμου με τον επιχειρηματία, που περιλαμβάνουν ακόμα και απευθείας αναθέσεις χωρίς την απαραίτητη έγκριση. Μάλιστα, είπε οτι προτίθεται να τα καταθέσει στην εισαγγελία της Χαλκιδικής.

Ο κ. Καμπαϊλής, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τρισάγιο υπογράμμισε «προσπαθούμε όλοι να καταλήξουμε και να ξεκαθαρίσουμε πλέον, στο ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο», ενώ επισήμανε ότι δεν χωρά αμφιβολία για τις παράνομες δοσοληψίες του Δήμου Κασσάνδρας με τον εν λόγω επιχειρηματία, δείχνοντας μάλιστα έγγραφα, τα οποία όπως τόνισε προέρχονται από δημόσιες υπηρεσίες.

Τα έγγραφα αυτά αφορούν απευθείας αναθέσεις που έγιναν το 2021 χωρίς να υπάρχουν υπογεγραμμένες σχετικές αποφάσει από το δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Καμπαΐλής θα μεταβεί στην εισαγγελία Χαλκιδικής την Δευτέρα για να καταθέσει τα έγγραφα και να ζητήσει την άμεση παρέμβασή της.

Μάλιστα προειδοποίησε ότι αν η εισαγγελία δεν προβεί σε όσες ενέργειε ειναι απαραίτητο να γίνουν, τότε θα λάβει δράση, όπως είπε, με τον ίδιο τρόπο που παραβιάζουν τον νόμο εκείνοι που τον εκπροσωπούν.

«Σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας, πρώτα και μετά ως άνθρωπος, ότι θα λειτουργήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την οργή και την απογοήτευσή του. Όπως αποκάλυψε δε, το μηχάνημα που οδήγησε τον 19χρονο στον θάνατο ήταν μία ιδιοκατασκευή από τη Θεσσαλονίκη, που αγοράστηκε το 2020 από έναν επιχειρηματία στην Κατερίνη, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το μηχάνημα από το 2010.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αγοράστηκε από τον σημερινό ιδιοκτήτη ως σκραπ, με σκοπό να μεταφερθεί στη Βουλγαρια για να ανακατασκευαστεί, κάτι που δεν έγινε ποτέ όμως, αφού το μηχάνημα παρέμεινε στην Ελλάδα και ο επιχειρηματίας λάμβανε βεβαιώσεις για την αξιοπιστία του από μεγάλες εταιρείες, οι οποίες ωστόσο ήταν ψευδείς. Όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Καμπαϊλής, είναι πολλές οι εγκληματικές παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή