Κολωνός: Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη μέσα σε αυτοκίνητο

Ο 44χρονος φέρεται να βίασε την 16χρονη τουλάχιστον 10 φορές μέσα στους τελευταίους δύο μήνες σε αυτοκίνητο σε οικόπεδο στον Κολωνό
2'

Μία ανήλικη κοπέλα μόλις 16 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα φίλου της από τις αρχές του καλοκαιριού, βιώνοντας τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του.

Ο 44χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του πατέρα της κοπέλας, κατηγορούμενος ότι την βίαζε μέσα σε αυτοκίνητο σε απομακρυσμένο οικόπεδο στον Κολωνό και μάλιστα την απειλούσε για να μην μιλήσει σε κανέναν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Star, ο 44χρονος απειλούσε την 16χρονη ότι θα κάνει κακό και σε εκείνη αλλά και στον πατέρα της, στον οποίο η ανήλικη έχει μεγάλη αδυναμία για να την βιάζει ανενόχλητος.

Η κοπέλα όμως δεν άντεξε και αποκάλυψε το μαρτύριο της αρχικά σε φιλικό της πρόσωπο, που την έπεισε να μιλήσει στον πατέρα της, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο 44χρονος βίασε το κορίτσι τουλάχιστον 10 φορές σε διάστημα περίπου δύο μηνών.

Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της 16χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο 44χρονος γνώρισε την ανήλικη μέσω του γιου του και για αρκετό καιρό την προσέγγιζε φιλικά, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, μέχρι που ένα βράδυ την παρέσυρε μέσα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, όχι πολύ μακριά από το σπίτι του, όπου τη βίασε.

Κάτοικοι της περιοχής μάλιστα αναφέρουν ότι «Βλέπουμε αυτοκίνητα που πηγαίνουν εκεί και αν τύχει να είμαι έξω και να έχω οπτική επαφή μετά από μισή ώρα φεύγουν τα αυτοκίνητα με τις κοπέλες. Εδώ κάθε βράδυ έρχονται για αγοραίο έρωτα».

Την Τρίτη απολογείται ο 44χρονος

Ο 44χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της κοπέλας, την οποία προσπαθούσε να βρεί καλώντας την συνεχώς στο τηλέφωνο, χωρίς όμως εκείνη να απαντά. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον ταυτοποίησαν.

Αρχικά ο άνδρας προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Το ΙΧ και το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκαν, ενώ μετά από έρευνα και στο σπίτι του στο Περιστέρι κατασχέθηκε και ένας φορητός υπολογιστής, ενώ ελήφθη και βιολογικό υλικό του που εστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος θα περάσει την Τρίτη το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ψυχολόγο που σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες περί βιασμού της.

Σχετικές ειδήσεις