Πύργος: Μαλλιά κουβάρια νύφη και γαμπρός μέσα στην εκκλησία - Τι συνέβη μετά το άγριο ξύλο

Απίστευτο σκηνικό σε γάμο - Γιατί κατέληξε σε ξυλοδαρμό - Πλάνα από το ζευγάρι
1'

Σκηνές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον Πύργο, όταν η τελετή της στέψης ενός ζευγαριού,αγνώστων λοιπών στοιχείων πήρε απρόβλεπτη τροπή.

Λίγο πριν το «Ησαΐα Χόρευε» κι ενώ ο ιερέας ανέφερε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη… πάτησε το πόδι του γαμπρού, κάνοντάς τον έξαλλο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, προσκεκλημένοι στον γάμο, ανέφεραν πως εκείνη τη στογμή ο γαμπρός… γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο.Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση των συγγενών της, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση στον γαμπρό και εξαιτίας της σύρραξης, το μυστήριο διεκόπη προσωρινά.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κόσμος… έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πάντως παρά τα όσα συνέβησαν ο γάμος και η βάπτιση του παιδιού του ζευγαριού τελέστηκαν κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα όπως αναφέρεται ασκήθηκαν πιέσεις στον ιερέα, ο οποίος ήταν μάρτυρας του απίστευτου περιστατικού και ήταν αρνητικός στην τέλεση του μυστηρίου.

Τελικά,ο ιεράς δέχθηκε και πάντρεψε το ζευγάρι, το οποίο στη συνέχεια έδωσε κανονικά το παρόν στη γαμήλια δεξίωση!

Δείτε πλάνα από τη γαμήλια δεξίωση