Κολωνός: «Θέλω να κάνουμε έρωτα πριν πεθάνω» - Τα μηνύματα που «καίνε» τον 44χρονο

Κολωνός: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 16χρονης για τον εφιάλτη που έζησε

Κολωνός: «Θέλω να κάνουμε έρωτα πριν πεθάνω» - Τα μηνύματα που «καίνε» τον 44χρονο
5'

Σοκ και απόλυτο αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 16χρονης κοπέλας από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της στον Κολωνό.

Το ανήλικο κορίτσι ζούσε την απόλυτη φρίκη επί 2 μήνες στα χέρια του 44χρονου πατέρα του πρώην φίλου της.

Όταν η κοπέλα χώρισε με τον νεαρό γιο του, ο πατέρας φέρεται να την απειλούσε πως αν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες του ορέξεις, θα φρόντιζε να σκοτώσει την οικογένειά της.

«Του έλεγα συνέχεια «Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;» Κι εκείνος μου απάντησε ‘Καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια. Θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου γιατί έχω μπράβους στη νύχτα’», είπε η 16χρονη.

Η μικρή είχε χάσει πρόσφατα την μητέρα της από καρκίνο. Στο κόσμο είχε μόνο τον πατέρα της και την αδερφή της.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ‘θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου’», περιγράφει η ανήλικη προσπαθώντας να εξηγήσει την κόλαση που βίωνε.

Ο 44χρονος άντρας κατηγορείται ότι παρέσυρε την ανήλικη κοπέλα σε ερημικό πάρκιγκ και την βίασε περισσότερες από 10 φορές μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά. Και μου έλεγε: πέντε λεπτά, να το κάνω και φεύγουμε», είπε η ανήλικη.

«Την πρώτη φορά την πήρε με πρόφαση να την πάρει με το αυτοκίνητο για να μιλήσουνε. Άρχισε να την εκβιάζει, της πήρε τα κινητά, της πήρε το βιομετρικό το ρολόι για να μην δείξει –αλά Καρολάιν- σφυγμούς και παλμούς που είχε αγωνία και το ένα και το άλλο. Προσπάθησε να διαφύγει, της έκλεισε τις κλειδαριές του αυτοκινήτου. Την έβαλε στο πίσω κάθισμα και γίνανε αυτά που γίνανε», είπε συγγενής της 16χρονης.

Ο 44χρονος χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να κάνει την 16χρονη να ενδώσει. Προσπάθησε ακόμα και να την κάνει να τον λυπηθεί λέγοντάς της ότι νοσεί και εκείνος όπως και η μητέρα της από καρκίνο.

«Μου είπε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή», είπε η 16χρονη.

Η ανήλικη κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει στον πατέρα της για τα όσα βίωνε ο οποίος πήγε αμέσως και κατήγγειλε στις Αρχές τι συνέβαινε.

Κολωνός: «Δεν είπε κουβέντα για να προστατεύσει την οικογένειά της»

Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της ανήλικης κοπέλας, μιλώντας αποκλειστικά στο Star περιέγραψε τον 44χρονο που κατηγορείται ότι τη βίασε:

«Ψυχρός, παγερός, σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ούτε εγώ ξέρω πώς κρατήθηκα. Διαλυμένο το παιδί και δεν είπε κουβέντα και δεν είπε κουβέντα αγαπητέ μου. Για να προστατεύσει εμένα και την αδελφή της, που της είχα πει όταν μεγάλωνε. "Ό,τι γίνει, πρώτα τον μπαμπά και μετά την αστυνομία», περιέγραψε στο Star o συγγενής του κοριτσιού και συνέχισε:

«Δευτέρα βράδυ βίαζε το παιδί και την Τρίτη το πρωί είχε το θράσος ο αλήτης να έρθει από το σπίτι να πάμε στο καινούργιο σπίτι που τον συνέλαβαν κιόλας, του το έκανε άνω κάτω η αστυνομία για να βρουν στοιχεία, να πάω να του βάλω τηλεφωνική γραμμή».

«Θέλω να κάνουμε έρωτα πριν πεθάνω»

Το 16χρονο κορίτσι, μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και σε ψυχολόγο περιέγραψε τον εφιάλτη της:

«Με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει "Θέλω αυτό κι αυτό". Μου είπε "Θέλω να κάνουμε έρωτα, γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου". Του λέω "Γιατί το λες αυτό σε μένα, εγώ έχω σχέση με το γιο σου και είμαι 16 ετών". Του έλεγα διάφορα μήπως και τον πείσω να μη γίνει κάτι γιατί φοβόμουνα κιόλας».

Τουλάχιστον 10 φορές φέρεται να βίασε την ανήλικη ο 44χρονος, σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος:

«Μου κάνει "ξεντύσου". Του λέω "Δε θέλω". Προσπαθούσα μήπως καταφέρω να του αλλάξω γνώμη. Του έλεγα διάφορα: "Γιατί το κάνεις; Ο γιος σου δε θα το ήθελε. Έχεις γυναίκα, έχεις παιδί". Του έλεγα πολλά πράγματα, αλλά όπως φαίνεται, δεν τον ένοιαζε. Ξεντύθηκα και ήρθε από πάνω μου».

«Είχα ερωτική σχέση με τη 16χρονη, όλα έγιναν με τη συναίνεσή της»

Ο 44χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε από την αρχή ότι είχε «φανερή και δημόσια σχέση» με την ανηλικη. «Ναι μεν υπήρχε μεγάλη διαφορά ηλικίας, πλην όμως η σχέση τους ήταν επίσημη και φανερή. Ήταν και ο λόγος που αναγκάστηκε να χωρίσει με τη γυναίκα του», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Από την πλευρά του, ο 44χρονος ισχυρίστηκε: «Αρνούμαι ότι βίασα τη 16χρονη. Όλα έγιναν με τη συναίνεση και την συγκατάθεσή της. Δεν την έχω απειλήσει ποτέ».

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης.

Με πληροφορίες από Mega, STAR

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή