Χαλκιδική: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές για λόγους ασφαλειας βάζει ο Δήμος Σιθωνίας

Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Σιθωνίας για λόγους ασφαλείας βάζει με απόφασή του ο Δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Μαλλίνης.

Χαλκιδική: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές για λόγους ασφαλειας βάζει ο Δήμος Σιθωνίας
1'

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, η σφράγιση αφορά όλες τις παιδικές χαρές χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση και θα ισχύει έως ότου ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.

Τη σχετική απόφαση, η οποία έρχεται στον απόηχο της τραγωδίας στο Πευκοχώρι όπου ένας 19χρονος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιαννης κ. Μαλλίνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Δήμος :

Αναστέλλει την χρήση του συνόλου των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών του Δήμου Σιθωνίας, δίχως καμία εξαίρεση.Εντέλλει τις αρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες σε συνεργασία με τις Κοινότητες (Τοπικά Συμβούλια) του Δήμου Σιθωνίας καθώς και κάθε άλλον εμπλεκόμενο στην διαδικασία , να προβούν άμεσα στην σφράγιση των εν λόγω χώρων, έως ότου ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.Κατόπιν αυτού, σε κάθε άλλη περίπτωση η διέλευση και η χρήση των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σιθωνίας λαμβάνει χώρα με ευθύνη του χρήστη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή