Τραγωδία στη Χαλκίδικη: Το συγκινητικό τατουάζ του αδερφού του 19χρονου που σκοτώθηκε στο Λούνα Παρκ

Την ημερομηνία που έχασε τον αγαπημένο του αδερφό χάραξε για πάντα στο σώμα του ο μικρότερος αδερφός του 19χρονου Γιάννη
1'

Στις 19 Αυγούστου άλλαξε ριζικά και για πάντα η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη που έχασε άδικα τη ζωή του σε Λούνα Παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ο μικρός αδερφός του έκανε τατουάζ τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όπως μετέδωσε το STAR, ο 16χρονος υπεραγαπούσε και θαύμαζε τον μεγάλο του αδερφό και για αυτό το λόγο αποφάσισε να κάνει τατουάζ την ημερομηνία που τον έχασε, γράφοντας το όνομα του «Γιάννης».

«Γιάννη σπάει το κάθισμα»

Ο αδερφός του μιλώντας στο MEGA περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πάνω στο παιχνίδι του τρόμου.

«Ακούω "σκρατς σκρατς" πίσω από την πλάτη μου. Νιώθω να ξεκολλάει. Του λέω "Γιάννη, σπάει το κάθισμα". Προσπάθησε να πιαστεί από την μπλούζα και το τσαντάκι μου. Σκίστηκε και η μπλούζα και το λουρί της τσάντας. Λέω με τον αδερφό μου "δεν αντέχω, πάει πολύ γρήγορα". Γελάει και ξαφνικά νιώθω να σπάει το κάθισμα. Με κοιτάει, τον κοιτάω, ακούω ένα κρακ και βλέπω τον αδερφό μου να εξαφανίζεται από δίπλα μου».

Την ίδια ώρα ο 21χρονος χειριστής επιρρίπτει ευθύνες για την τραγωδία στον 58χρονο ιδιοκτήτη. Ακόμη, παραδέχεται πως δεν είχε καμία εμπειρία ούτε εκπαίδευση πέρα από τα ελάχιστα που του έδειξε ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ.

Σχετικές ειδήσεις