Κολωνός: Εριστικός ο βιαστής της 16χρονης - «Έκλεισα το σπίτι μου για εκείνη»

Απίστευτες ατάκες από τον 44χρονο που εκβίαζε το κορίτσι για να έχουν ερωτικές επαφές
4'

Αμετανόητος και εριστικός ο 44χρονος βιαστής του Κολωνού, ο οποίος ανέφερε πως «έκλεισε το σπίτι του» για την 16χρονη!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο 44χρονος συνεχίζει να επιμένει πως όσα έγιναν ήταν με την συναίνεση της ανήλικης και ουδέποτε υπήρξε βιασμός ενώ τόνισε πως εκείνος από την αρχή ήταν διστακτικός ενώ η 16χρονη τον πίεζε να κάνουν σεξ!

Ο 44χρονος από τον Ιούνιο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίαζε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στην περιοχή του Κολωνού, πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή.

Ο γιος του 44χρονου έστησε πλεκτάνη στην 16χρονη για να σώσει τον πατέρα του

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η 16χρονη νεαρή από τον Κολωνό, η οποία κατήγγειλε έναν 44χρονο για τον κατά συρροήν βιασμό της.

Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ανέφερε πως ο γιος του 44χρονου της έστησε παγίδα και της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο, στέλνοντας μηνύματα με παραλήπτη τον πατέρα του, ώστε να φανεί πως είχαν σχέση!

Μάλιστα, σε μια από τις συνομιλίες που η 16χρονη υποστηρίζει πως ήταν προϊόν πλεκτάνης, η ανήλικη φαίνεται να στέλνει ερωτικά μηνύματα στον πατέρα του πρώην φίλου της και εκείνος να προσπαθεί να την αποθαρρύνει.

Για αυτό τον λόγο ο 44χρονος απάντησε αρνητικά προκειμένου να προκύπτει από τη συνομιλία ότι την αποθαρρύνει.

Τα μηνύματα που «καίνε» τον 44χρονο

Σοκ και απόλυτο αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 16χρονης κοπέλας από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της στον Κολωνό.

Το ανήλικο κορίτσι ζούσε την απόλυτη φρίκη επί 2 μήνες στα χέρια του 44χρονου πατέρα του πρώην φίλου της.

Όταν η κοπέλα χώρισε με τον νεαρό γιο του, ο πατέρας φέρεται να την απειλούσε πως αν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες του ορέξεις, θα φρόντιζε να σκοτώσει την οικογένειά της.

«Του έλεγα συνέχεια «Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;» Κι εκείνος μου απάντησε ‘Καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια. Θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου γιατί έχω μπράβους στη νύχτα’», είπε η 16χρονη.

Η μικρή είχε χάσει πρόσφατα την μητέρα της από καρκίνο. Στο κόσμο είχε μόνο τον πατέρα της και την αδερφή της.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ‘θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου’», περιγράφει η ανήλικη προσπαθώντας να εξηγήσει την κόλαση που βίωνε.

Ο 44χρονος άντρας κατηγορείται ότι παρέσυρε την ανήλικη κοπέλα σε ερημικό πάρκιγκ και την βίασε περισσότερες από 10 φορές μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά. Και μου έλεγε: πέντε λεπτά, να το κάνω και φεύγουμε», είπε η ανήλικη.

«Την πρώτη φορά την πήρε με πρόφαση να την πάρει με το αυτοκίνητο για να μιλήσουνε. Άρχισε να την εκβιάζει, της πήρε τα κινητά, της πήρε το βιομετρικό το ρολόι για να μην δείξει –αλά Καρολάιν- σφυγμούς και παλμούς που είχε αγωνία και το ένα και το άλλο. Προσπάθησε να διαφύγει, της έκλεισε τις κλειδαριές του αυτοκινήτου. Την έβαλε στο πίσω κάθισμα και γίνανε αυτά που γίνανε», είπε συγγενής της 16χρονης.

Ο 44χρονος χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να κάνει την 16χρονη να ενδώσει. Προσπάθησε ακόμα και να την κάνει να τον λυπηθεί λέγοντάς της ότι νοσεί και εκείνος όπως και η μητέρα της από καρκίνο.

«Μου είπε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή», είπε η 16χρονη.

Η ανήλικη κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει στον πατέρα της για τα όσα βίωνε ο οποίος πήγε αμέσως και κατήγγειλε στις Αρχές τι συνέβαινε.

Σχετικές ειδήσεις