Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Βενιζέλου και Μητροπόλεως

Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια του διημέρου από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα
Unsplash
1'

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Βενιζέλου και Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 28 και 29 Αυγούστου, μετά τις αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και είναι στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου Θεσσαλονίκης».

Συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν: Ασφαλτόστρωση της οδού Βενιζέλου (από τη διασταύρωση με την Λεωφόρο Νίκης έως τη διασταύρωση με την οδό Ερμού) και Μητροπόλεως (από τη διασταύρωσή της με την οδό Ι. Δραγούμη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου).

Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια του διημέρου από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες στις οδούς Τσιμισκή, Κουντουριώτου – Λεωφόρος Νίκης, Ι. Δραγούμη.

Για λόγους ασφαλείας των επιβατών θα καταργηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών οι στάσεις λεωφορείων και θα γίνει αλλαγή των δρομολογίων των διερχόμενων λεωφορειακών γραμμών και δε θα λειτουργεί ο τερματικός σταθμός της Μητροπόλεως.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων