Θεσσαλονίκη: Αφέθηκε ελεύθερη η βρεφονηπιοκόμος που αμέλησε 2,5 χρονών κοριτσάκι

Η 26χρονη βρεφονηπιοκόμος παραδέχτηκε ότι παρέλαβε την ανήλικη αλλά δεν είχε την αποκλειστική εποπτεία της καθώς υπήρχαν αλλά περίπου 30 παιδιά στον παιδικό σταθμός

Θεσσαλονίκη: Αφέθηκε ελεύθερη η βρεφονηπιοκόμος που αμέλησε 2,5 χρονών κοριτσάκι
Unsplash
1'

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης για την υπόθεση της «απόδρασης» νηπίου, ηλικίας 2,5 ετών, από παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, αφέθηκε ελεύθερη η 26χρονη βρεφονηπιοκόμος που συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Πυλαίας- Χορτιάτη, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr η εισαγγελέα ζητάει να διερευνηθεί, εκτός από την 26χρονη, σε ποιον άλλον υπάλληλο- δάσκαλο παραδόθηκε το ανήλικο, με δεδομένο ότι η νόμιμη εκπρόσωπος της επιχείρησης ανέφερε και την εμπλοκή δύο ακόμη δασκάλων, στην κατάθεση της.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν ανωμοτί όσοι ανέλαβαν την φροντίδα της ανήλικης.

Ακόμη ζητείται να διερευνηθεί αν τηρούνται όλες οι προδιαγραφές του παιδικού σταθμού και αν λειτουργεί νόμιμα. Για αυτό τον λόγο θα προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα, με επιμέλεια νόμιμων εκπροσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη βρεφονηπιοκόμος παραδέχτηκε ότι παρέλαβε την ανήλικη αλλά δεν είχε την αποκλειστική εποπτεία της καθώς υπήρχαν αλλά περίπου 30 παιδιά στον παιδικό σταθμό όταν σημειώθηκε το περιστατικό με την απομάκρυνση του νηπίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή