Πύργος: «Θα την φέρουν νεκρή» - Νέες αποκαλύψεις για τον γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη

Το 2020 η γυναίκα από τον Πύργο είχε μηνύσει και τον σύζυγό της και τον αδερφό του για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη.

Πύργος: «Θα την φέρουν νεκρή» - Νέες αποκαλύψεις για τον γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη
4'

Συγκλονιστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το περιστατικό όπου κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο, η νύφη και ο γαμπρός έγιναν... μαλλιά κουβάρια.

Πιο συγκεκριμένα, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού μίλησαν στην κάμερα του MEGA και αποκάλυψαν ένα άγνωστο επεισόδιο που συνέβη πριν τον γάμο στην εκκλησία. Το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν τεταμένο πολύ πριν τον γάμο. Μια μέρα πριν το μυστήριο μάλιστα, υπήρξαν φήμες ότι το μυστήριο θα αναβληθεί.

«Μία μέρα πριν τον γάμο έμαθα από τη διακοσμήτρια ότι έστειλε μήνυμα -δεν ξέρω αν ήταν ο γαμπρός ή η νύφη- ότι ο γάμος δεν θα γίνει», λέει πρώην σύντροφος του γαμπρού και προσθέτει πως τα όσα έγιναν στην εκκλησία, ξύπνησαν στην ίδια δυσάρεστες μνήμες. Η ίδια τότε είχε σωθεί από την παρέμβαση του αδερφού του. Χώρισαν και όπως μας λέει ήταν σίγουρη πως ο πρώην της θα έκανε τα ίδια και στην επόμενη σχέση του.

«Εμένα με είχε πιάσει στον λαιμό και χτύπαγα τον τοίχο και ήρθε ο αδερφός μου από το επόμενο δωμάτιο και τον έπιασε», είπε χαρακτηριστικά.

Το 2020 η γυναίκα είχε μηνύσει και τον σύζυγό της και τον αδερφό του για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη. Η μήνυση αφορούσε περιστατικά που είχαν γίνει από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Είχε οριστεί μάλιστα δικάσιμος αλλά έπαιρνε αναβολές. Τελικά η μήνυση αποσύρθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νύφη είχε προχωρήσει σε ένα ξέσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πριν από λίγα χρόνια: «Να του βρεις καμιά δούλα καλύτερα για τον στάβλο και να την κοπανάει, γιατί για κάτι άλλο δεν είναι», έγραφε.

«Θα φέρουν την κόρη μου νεκρή»

Παράλληλα, στην κάμερα του MEGA μίλησε και η μητέρα της νύφης με τα λόγια της να σοκάρουν, καθώς όπως λέει φοβάται ότι «θα φέρουν την κόρη μου νεκρή».

«Τον πάτησε στον γάμο και γυρνάει και της έδωσε μια σφαλιάρα, πέφτει κάτω αυτή ξερή, λιπόθυμη και αυτός πάει να φύγει. Ο πατέρας του η μάνα του αμέτοχοι όλοι, να φύγει το παλικάρι. Καλούμε την αστυνομία, έρχεται η αστυνομία ‘δεν μπορώ να επέμβω’ , αν τη σκότωνε, δεν θα μπορούσε να επέμβει η αστυνομία. Τι να κάνω εγώ τώρα πού να πάω;», αναρωτιέται.

Και προσθέτει: «Ήμουν μέσα, απέναντι του που τη χαστούκισε και με κοίταγε κιόλας. Μπήκε να συνεχίσει τον γάμο, της λέω: θα κάνεις αυτό το πράγμα» και μου λέει: ναι και μπήκε μόνη της, με κλειστές τις πόρτες και ήρθε η αστυνομία και μου λένε είναι ενήλικη αφήστε τη. Να μου τη φέρουνε πεθαμένη θα τους διαλύσω», ξεσπά.

Όπως λέει, ο γαμπρός «ούτε γραβάτα δε φόραγε, ήταν έτοιμος για ξύλο. Δεν ήθελε να κάνει τον γάμο την παραμονή το βράδυ. Γιατί εγώ είμαι παντρεμένη δεύτερη φορά, έχω δεύτερο άντρα, να μην παρουσιαστεί ο άντρας μου πουθενά στη φωτογραφία, γιατί του χρόνου λένε μπορεί να έχω άλλον… Είμαι ακόμα νοσοκομείο, γιατί χθες το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με ενέσεις ήμουνα και με χάπια για να μπορώ να στέκομαι όρθια».

«Παλιά τη χτυπούσε, είχαν φτάσει στα δικαστήρια»

Αυτή δεν ήταν, όπως φαίνεται η πρώτη φορά που ο γαμπρός σήκωνε το χέρι του στη νύφη. Στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η μητέρα της νύφης το είχε ξανακάνει.

«Τα περιστατικά βίας μεταξύ του γαμπρού και της νύφης υπήρχαν πάλι πριν δύο, τρία χρόνια, τα παραβλέψανε όλα, αποφασίσανε να κάνουνε το παιδάκι και να παντρευτούνε. Ο γαμπρός απ’ ότι φαίνεται, επέμβαινε στην κόρη μου, εγώ αυτό κατάλαβα και με αυτό που είδα», αναφέρει.

Και αποκαλύπτει: «Στον εισαγγελέα υπάρχουν περιστατικά, τα οποία αναίρεσε η κόρη μου γιατί ήταν έγκυος. Παλιά την χτυπούσε και υπάρχουν στα δικαστήρια και στην εισαγγελία. Πηγαίναμε και αναιρούσαμε τα δικαστήρια, με την κοιλιά στο στόμα πήγε και τα αναίρεσε. Έχει ξαναγίνει αυτό παλιά, πριν τρία χρόνια».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή