Άγριος καυγάς ζευγαριού στην Αλόννησο: Αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά σε παραλία, μπροστά σε κόσμο

Όταν εκείνος αρνήθηκε έγιναν «μαλλιά κουβάρια» και από τις διακοπές κατέληξαν στο τμήμα
Eurokinissi
2'

«Ξινές» βγήκαν σε ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη οι ολιγοήμερες διακοπές στην Αλόννησο, όταν ο 37χρονος σύντροφος βρέθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλοννήσου με τις κατηγορίες της απειλής και της σωματικής βλάβης σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, που εδώ και τρία χρόνια διατηρεί δεσμό, αποφάσισε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των Βορείων Σποράδων. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν όπως περίμεναν, με αποτέλεσμα ο άγριος καυγάς τους να τους οδηγήσει στην δικαστική αίθουσα.

Την Δευτέρα (26/8) ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου υποστήριξε ότι ο καυγάς ξεκίνησε επειδή ο ίδιος αρνήθηκε να εμπλακεί… σε δημόσιες περιπτύξεις με τη σύντροφό του σε παραλία του νησιού.

Όπως είπε, η σύντροφός του, του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά σε παραλία, στην οποία υπήρχε κόσμος, με τον ίδιο να αρνείται και τότε να ξεκινάει ένας καβγάς άνευ προηγουμένου. Η 40χρονη, προκειμένου να δικαιολογήσει την άρνηση του 37χρονου υπαινίχθηκε ανικανότητα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η …έκρηξη του 37χρονου, ο οποίος ενώπιον του δικαστηρίου δήλωσε ότι είναι ζηλιάρης.

Αρον – άρον τα μάζεψαν από την παραλία και έφυγαν πάνω σε δίκυκλο όχημα. Η 40χρονη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο 37χρονος τη χτύπησε, ενώ ο τρόπος με τον οποίο οδηγούσε στη συνέχεια και ενώ μάλωναν έθετε σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα.

Η ίδια, ενώπιον του δικαστηρίου, ισχυρίστηκε ότι απλά μάλωσαν και ζήτησε να μην καταδικαστεί ο σύντροφός της.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 37χρονο για την κατηγορία της απειλής και του επέβαλε ποινική φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή, ενώ για την κατηγορία της σωματικής βλάβης κρίθηκε αθώος. Παράλληλα, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, κατά τα οποία δεν πρέπει να πλησιάζει τη σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Σχετικές ειδήσεις