Δήμαρχος Σιθωνίας: Θα κρατήσω κλειστές τις παιδικές χαρές μέχρι να βεβαιωθώ για την ασφάλειά τους

Ο δήμαρχος Σιθωνίας στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ήταν κατηγορηματικός. «Αν δεν βρω χρηματοδοτικό εργαλείο είμαι ικανός να τις κρατήσω κλειστές για τα επόμενα πέντε χρόνια»

παιδικές χαρές
Φωτογραφία αρχείου
1'

Λουκέτο στις 11 παιδικές χαρές στη Σιθωνία Χαλκιδικής έβαλε με απόφασή του ο δήμαρχος, Ιωάννης Μάλλινης, μέχρι να ληφθούν όλα τα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μάλλινης, μιλώντας στην ΕΡΤ, «οι παιδικές χαρές λειτουργούσαν έτσι επί 20 χρόνια. Κάποια μόνο παιχνίδια είχαν πιστοποίηση, αλλά όχι οι συγκεκριμένοι χώροι».

Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε: «Αν δεν παρέχουμε ασφάλεια στα παιδιά μας, είμαστε άχρηστοι και ανίκανοι και να πάμε όλοι σπίτια μας… αυτή είναι η Ελλάδα, οι υποδομές σε νερά, βιολογικούς και τα παιδιά».

Ο δήμαρχος Σιθωνίας στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ήταν κατηγορηματικός. «Αν δεν βρω χρηματοδοτικό εργαλείο είμαι ικανός να τις κρατήσω κλειστές για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ειδικός θα κάνει έλεγχο στις παιδικές χαρές, προκειμένου να εξεταστεί αν μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή