Κρήτη: Χαμόγελα μέσα από τον θρήνο - Κερδίζει τη μάχη με τον θάνατο η 22χρονη Μαρία

Στο τραγικό δυστύχημα έχασαν τις ζωές τους τρεις νεαροί

Κρήτη: Χαμόγελα μέσα από τον θρήνο - Κερδίζει τη μάχη με τον θάνατο η 22χρονη Μαρία
2'

Έδωσε τη μάχη της και ευτυχώς φαίνεται ότι τα κατάφερε. Η 22χρονη Μαρία Μ., η μοναδική επιβάτης που επέζησε την ημέρα του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος της 17ης Αυγούστου στα Χανιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, παρουσιάζει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας της.

Η 22χρονη Χανιώτισσα εκείνο το πρωινό του Σαββάτου 17/8 διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή.

Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς ο γερός και υγιής οργανισμός της φαινόταν να δίνει σκληρή μάχη για να καταφέρει να νικήσει έχοντας την πολύτιμη, επιστημονική μέριμνα ιατρών και νοσηλευτών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Η 22χρονη βρισκόταν υπό την συνεχή παρακολούθηση νευροχειρουργών οι οποίοι με πολύ μεγάλη προσοχή ξεκίνησαν την διαδικασία εξόδου από την κατάσταση της καταστολής, κάτι που ολοκληρώθηκε με αισιόδοξα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή αποσωληνώθηκε και σήμερα της έγινε νέα αξονική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπάρχει βελτίωση και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς η νοσηλεία της θα συνεχιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα είχε συμβεί στις 17 Αυγούστου, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, όταν το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 νέοι, συγκρούστηκε με τουριστικό βανάκι.

Από τη τρομερή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 15χρονος Αλέξανδρος Σ., ο 19χρονος Νίκος Τ. και ο 20χρονος Θοδωρής Τ. σκορπώντας απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο, ενώ ο χαμός τους απετέλεσε την αφορμή για εκδήλωση κινήματος διαμαρτυρίας προκειμένου να γίνουν όλα όσα είναι αναγκαία για την ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων στον αποκαλούμενο ως Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Πηγή: flashnews.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή