Βγήκαν μαχαίρια στις Φυλακές Δομοκού - Ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα κελιά της πτέρυγας όπου έγινε η συμπλοκή

Βγήκαν μαχαίρια στις Φυλακές Δομοκού - Ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο
barbed wire
1'

Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις Φυλακές Δομοκού, κατέληξε στο σοβαρό τραυματισμό ενός 41χρονου Αλβανού, ο οποίος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί της Τρίτης (27/8), μεταξύ ενός 32χρονου Σύριου και ενός 30χρονου Αλγερινού, με τον τραυματισμένο Αλβανό κρατούμενο.

Ο πρώτος φέρεται κατά τη συμπλοκή να χρησιμοποίησε και μαχαίρι, ενώ οι άλλοι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους χτυπήματα με χέρια και πόδια.

Τελικά από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 41χρονος, ενώ και οι τρεις συνελήφθησαν, όπως προβλέπεται από το νόμο, λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Δομοκού που διενεργούν και την προανάκριση.

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα κελιά της πτέρυγας όπου έγινε η συμπλοκή, η οποία αποκάλυψε ένα μεταλλικό μαχαίρι, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο σουβλί.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή