Αυτό είναι το σπίτι των Παλαιοχριστιανών - Πού ζουνε σήμερα

Το μετόχι των Παλαιοχριστιανών διαθέτει κρεβάτια, σεντόνια αλλά και κούνια που θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας
2'

Ξανά στο προσκήνιο έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια των παλαιοχριστιανών, μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού της οικογένειας κάτω από επικίνδυνες συνθήκες. Παρουσιάστηκαν επιπλοκές κατά τον τοκετό, ενώ η κύηση έφτασε τους 10 μήνες και ακολούθησε ακατάσχετη αιμορραγία με το βρέφος να κινδυνεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA η μητέρα και το βρέφος βρίσκονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ενώ τους τελευταίους δύο μήνες είχαν μετακομίσει σε μια νέα οικία αφήνοντας το κρυφό λαγούμι τους για πάντα πίσω. Η νέα τους οικεία είναι ένα μετόχι Μοναστηρίου 1μιση ώρα μακριά από την Αθήνα.

Το μετόχι διαθέτει κρεβάτια, σεντόνια αλλά και κούνια που θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο και θα ονομάσουν Άννα. Το σπίτι του δεν ηλεκτροδοτείται αλλά οι ίδιοι διαθέτουν φωτοβολταϊκά και γεννήτρια χρησιμοποιώντας στα άκρως απαραίτητα πράσινη ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πληρώνουν ενοίκιο αλλά αντί αυτού ο Παλαιοχριστιανός παρέχει κάποιες οικοδομικές εργασίες. Το νεογέννητο αυτή την ώρα βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα ενώ οι ίδιοι ευελπιστούν να δουν σύντομα ξανά το μωρό τους και θα κάνουν ότι χρειαστεί για να το πάρουν πίσω.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το νεογέννητο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το βρέφος της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση την ίδια ώρα που οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή. Να σημειωθεί πως η μητέρα του βρέφους, Σεβαστή, δεν είχε προχωρήσει σε κανέναν προγεννητικό έλεγχο ενώ προσπάθησε να φέρει το παιδί στο σπίτι της με την βοήθεια μιας μαίας!

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι πλέον ζει με τα παιδιά του σε περιοχή της Αττικής, κοντά στη φύση, όχι σε σπηλιά ωστόσο, όπως αυτήν της ορεινής Κορινθίας, απομονωμένοι ξανά, από τον πολιτισμό.