Επεισοδιακός γάμος στον Πύργο: Θα ερευνηθεί από την ΕΛΑΣ το χαστούκι γαμπρού σε νύφη

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητά της.
2'

Οι Αρχές ερευνούν το επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, γαμπρός χαστούκισε τη νύφη, όταν αυτή του πάτησε το πόδι. Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο κατά την άφιξή τους κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα. Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζευγάρι στην τοπική αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας. Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητά της. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων.

Το χρονικό

Κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη… πάτησε το πόδι του γαμπρού, με τον ίδιο να βγαίνει εκτός εαυτού.

Όπως μετέφεραν άτομα που ήταν καλεσμένα στον γάμο, ο γαμπρός… γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο, με τους συγγενείς της να επιτίθενται στον γαμπρό και το μυστήριο να διακόπτεται.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κόσμος… έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, ο γάμος συνεχίστηκε.

Αυτό είναι το ζευγάρι: