Σαλαμίνα: «Oι γονείς της θα την έβρισκαν βιασμένη ή πνιγμένη!»

Ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη από βιασμό μίλησε στο Star περιγράφοντας πώς έσωσε την νεαρή κοπέλα από τα χέρια του 35χρονου δράστη
2'

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας από την απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 20χρονης κοπέλας σε παραλία του νησιού. Για καλή τύχη της 20χρονης ένας 35χρονος γνωστός της βρέθηκε στο σημείο και τη γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος δράστης απείλησε την 20χρονη με ένα μαχαίρι ότι θα την βιάσει. Η κοπέλα βούτηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει από τον διώκτη της ωστόσο αυτός δεν δίστασε να την ακολουθήσει.

Ο γνωστός της κοπέλας, που την έσωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή μίλησε στο Star όπου περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν στην παραλία: «Αν δεν είχα παρέμβει, την επόμενη μέρα οι γονείς της θα την έβρισκαν ή βιασμένη η πνιγμένη. Ήτανε τύχη για αυτή την κοπέλα και την οικογένειά της που βρέθηκα εκεί και έκανα ό,τι θα έκανε είτε πατέρας είτε αδελφός», δήλωσε αρχικά ο Αχιλλέας, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Εγώ πέτυχα την κοπέλα να την κυνηγάει μέχρι να κατέβω τα σκαλιά και τον είδα να κολυμπάει και του έβαλα τις φωνές για να τρομοκρατηθεί αυτός».

Ο Αχιλλέας μάλιστα όση ώρα βρισκόταν στην παραλία καλούσε συνεχώς την αστυνομία να έρθει για να συλλάβει τον άνδρα που απειλούσε ότι θα βιάσει την κοπέλα στην παραλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως κατήγγειλε, το ένα και μοναδικό διαθέσιμο περιπολικό που υπήρχε στο νησί όχι μόνο άργησε να έρθει αλλά και πως τον ειρωνεύτηκαν.

«Η σύλληψη έγινε αφού τους πήρα 6-7 φορές τηλέφωνο. Έκαναν 1 ώρα και 10 λεπτά να έρθουν. Μάλιστα ένας αστυνομικός μου είπε με ειρωνεία "Τι θέλεις ρε φίλε να πετάξω;" Εμένα μου είπαν ότι δεν υπήρχε άλλο περιπολικό, γιατί είχε πάει για καύσιμα και ήταν ένα περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας», εξηγεί ο Αχιλλέας και συνεχίζει:

«Θα έκανα το ίδιο πάλι, δεν ξέρω είναι λάθος που τον έβγαλα βίντεο, το έκανα για να ξυπνήσει ο κάθε άνθρωπος. Και εγώ να μην ήμουν και μια γυναίκα να ήταν θα μπορούσε να πάρει μία πέτρα, να του τη ρίξει στο κεφάλι, να του βάλει τις φωνές. Δεν είναι ότι είμαι ο άντρας που σήκωσα χέρι. Θα το ξανά έκανα εάν έβλεπα περιστατικό, δε μετάνιωσα. Η κοπέλα αυτή δε θα ζούσε, θα την έβρισκε ή το λιμενικό ή η αστυνομία».

Oι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, όπως προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κλοπές και ναρκωτικά.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star:

Σχετικές ειδήσεις