Πύργος: «Με είχε πιάσει από τον λαιμό» - Τι καταγγέλλει πρώην σύντροφος του γαμπρού

Πύργος: Εντολή εισαγγελέα να ερευνηθεί από την ΕΛΑΣ το χαστούκι γαμπρού σε νύφη

Πύργος: «Με είχε πιάσει από τον λαιμό» - Τι καταγγέλλει πρώην σύντροφος του γαμπρού
3'

Το επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, γαμπρός χαστούκισε τη νύφη, όταν αυτή του πάτησε το πόδι, ερευνά η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο κατά την άφιξή τους κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα. Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζευγάρι στην τοπική αστυνομική Αρχή.

Στη συνέχεια υπήρξε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

«Με είχε πιάσει από τον λαιμό» - Τι καταγγέλλει πρώην σύντροφος του γαμπρού

Στο μεταξύ, όπως φαίνεται ο γαμπρός όπωςαποδκεικνύεται δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγει στη βία καθώς στο παρελθόν η σύζυγός του τον έχει κατηγορήσει για βία. Μάλιστα εκτός από αυτό το συμβάν έχει εμπλακεί και πάλι σε περιστατικό βίας με άλλη πρώην σύντροφό του την οποία έπιασε από το λαιμό

Συγγενείς του ζευγαριού, μιλώντας στο Mega, υποστήριξαν πως το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν τεταμένο πολύ πριν τον γάμο. Μια μέρα πριν το μυστήριο, μάλιστα, υπήρξαν φήμες ότι το μυστήριο θα αναβληθεί.

Πρώην σύντροφος του γαμπρού υποστήριξε πως τα όσα έγινα στην εκκλησία ξύπνησαν στην ίδια δυσάρεστες μνήμες καθώς ο άνδρας είχε ασκήσει βία και σε βάρος της.

«Μία μέρα πριν τον γάμο έμαθα από τη διακοσμήτρια ότι έστειλε μήνυμα -δεν ξέρω αν ήταν ο γαμπρός ή η νύφη- ότι ο γάμος δεν θα γίνει», είπε πρώην σύντροφος του γαμπρού.

Τότε η ίδια τότε είχε σωθεί από την παρέμβαση του αδερφού της. Χώρισαν και, όπως λέει, ήταν σίγουρη πως ο πρώην της θα έκανε τα ίδια και στην επόμενη σχέση του.

«Εμένα με είχε πιάσει στον λαιμό και χτύπαγα τον τοίχο και ήρθε ο αδερφός μου από το επόμενο δωμάτιο και τον έπιασε», ανέφερε.

Δείτε τι δήλωσε η πρώην σύντροφός του:

«Του είχε κάνει μήνυση»

Κάποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε πως τα προβλήματα στη συμβίωση δεν είχαν ξεπεραστεί.

«Του είχε κάνει μήνυση πρώτη. Τότε είχαν γίνει σόου μέσα στο κομμωτήριο», λέει η πρώην σύντροφος του γαμπρού.

Το ξέσπασμα της νύφης πριν λίγα χρόνια στο Facebook, μετά από επεισόδιο με τον άντρα που παντρεύτηκε, ήταν ενδεικτικό του κλίματος και των προβλημάτων στη σχέση τους: «Να του βρεις καμιά δούλα καλύτερα για τον στάβλο και να την κοπανάει, γιατί για κάτι άλλο δεν είναι», έγραφε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή