Θεσσαλονίκη: Υποδοχή των χάλκινων ολυμπιονικών Πέτρου Γκαϊδατζή και Ζωής Φίτσιου στο ΑΠΘ

«Αντλούμε χαρά και περηφάνια από την επιτυχία σας να στεφτείτε ολυμπιονίκες, μια επιτυχία που αποτελεί την ύψιστη τιμή για έναν αθλητή και μια αθλήτρια.» σημείωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Φείδας
ΑΠΘ
1'

Τη συγκίνηση και περηφάνια της πανεπιστημιακής κοινότητας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τις εξαιρετικές διακρίσεις δύο μελών της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξέφρασε ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθ. Χαράλαμπος Φείδας, υποδεχόμενος σήμερα στην πρυτανεία τους Ολυμπιονίκες Πέτρο Γκαϊδατζή και Ζωή Φίτσιου.

Ο Πέτρος Γκαϊδατζής, φοιτητής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, μαζί με τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, φοιτητή Βιολογίας του ΕΚΠΑ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας.

Η Ζωή Φίτσιου, απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας, μαζί με τη Μιλένα Κοντού.

«Αντλούμε χαρά και περηφάνια από την επιτυχία σας να στεφτείτε ολυμπιονίκες, μια επιτυχία που αποτελεί την ύψιστη τιμή για έναν αθλητή και μια αθλήτρια. Αποτελεί μεγάλη χαρά, όχι μόνο για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αλλά και για το σύνολο των ελληνικών ΑΕΙ, το γεγονός ότι υφίστανται στις τάξεις του ή προέρχονται από αυτές αθλητές και αθλήτριες που φέρνουν στη χώρα μας μία τόσο μεγάλη τιμή», σημείωσε ο κ. Φείδας.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονιικό Πρακτορείο Ειδήσεων