Η «Ψυχρή Λίμνη» πέρασε από τη Μεσσηνία - Παρέσυρε ο,τι βρήκε μπροστά της

Η «Ψυχρή Λίμνη» δεν άφησε τίποτα στο διάβα της 
best-tv.gr
1'

Αρκετές ζημιές προκάλεσε το απόγευμα της Τετάρτης, μπουρίνι που έπληξε περιοχές της Μεσσηνίας με έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους. Το φαινόμενο ξεκίνησε απότομα με αποτέλεσμα κάτοικοι σε αρκετές περιοχές του νομού να μην προλάβουν να ασφαλίσουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές. Ειδικά στο Πεταλίδι το πέρασμα του ανέμου άφησε πίσω του αρκετές πληγές, ενώ στην Καλαμάτα η σφοδρότητά τους ήταν τέτοια που “ξηλώθηκαν” ακόμα και ναυαγοσωστικοί πύργοι.

Σύμφωνα με το best-tv.gr στην περιοχή του Κορδία στην Καλαμάτα, η σφοδρότητα του ανέμου ήταν τόσο μεγάλη που κατάφερε να … ξηλώσει ναυαγοσωστικούς πύργους και να προκαλέσει ζημιές μικρής έκτασης σε ορισμένα από τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Πλημμύρισε σπίτι στη Καλαμάτα

Λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο 9ο Σύνταγμα Πεζικού σπίτι ηλικιωμένων πλημμύρισε μετά από έντονη βροχή με το νερό να μπαίνει σε όλα τα δωμάτια.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι και καταγγέλλουν πως ο δήμος παρά τις εκκλήσεις τους εδώ και χρόνια δεν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, για τη διαχείριση του νερού.

Μετρούν πληγές οι κάτοικοι του Πεταλιδίου

Καταστροφικό το πέρασμα της κακοκαιρίας από την περιοχή του Πεταλιδίου. Οι κάτοικοι μετρούν πληγές και κάνουν λόγο για πρωτόγνωρα φαινόμενα.

Ο ισχυρός άνεμος ξήλωσε δένδρα, ξεκόλλησε λαμαρίνες από σπίτια και δημόσιες τουαλέτες ΑμεΑ ακόμα και κατασκευές από τα παραλιακά καταστήματα με ομπρέλες να παρασύρονται από την αμμουδιά μέχρι την πλατεία του χωριού.