Αμοργός: Αυτή είναι η 57χρονη που έπεσε από γκρεμό μπροστά στην κόρη της

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως πρόκειται για ένα αφύλακτο και άκρως επικίνδυνο σημείο του δημόσιου δρόμου στην Αμοργό
2'

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στην Αμοργό με θύμα μια 57χρονη Ελληνίδα τουρίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, συγγενής της μιλά αποκλειστικά στο Live News για το πώς μια οικογενειακή απόδραση στην Αμοργό είχε αυτή την κατάληξη.

«Ήταν με την κόρη της βόλτα. Περπατάγανε, εκείνη πιο πίσω από την κόρη της κι έπεσε. Ξέρουμε ότι γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό επειδή δεν υπήρχαν τα κάγκελα. 20 μέτρα ύψος έχει το σημείο», είπε χαρακτηριστικά ενώ ακολουθεί βίντεο που εξασφάλισε το MEGA με το σημείο από όπου αυτή η 57χρονη γυναίκα έπεσε στον γκρεμό μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο ημέρες μετά τον τραγικό περιστατικό, ο αντιδήμαρχος με συνεργείο τοποθέτησε κάγκελο στο σημείο από όπου έπεσε η άτυχη γυναίκα.

Το χρονικό

Το βράδυ Δευτέρας μια 56χρονη από τον Κορυδαλλό Αττικής βρέθηκε στο κενό, στην περιοχή Άγιος Παύλος, όταν για άγνωστους λόγους φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό, μπροστά στα μάτια της κόρης της στο νησί της Αμοργού.

Η ίδια περπατούσε μαζί με την κόρη της στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία, όταν ξαφνικά ένα διερχόμενο αμάξι τους τύφλωσε με τα φώτα του με αποτέλεσμα η γυναίκα να παραπατήσει και να πέσει στον γκρεμό βάθους 20 μέτρων.

«Έμενε σε κάποιο ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Παύλου και ανέβαινε τον δρόμο να πάει προς την στάση μαζί με την κόρη της και σε κάποιο σημείο ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο από πάνω. Είδαν κάποιο φως και της φώναξε η κόρη της να προσέξει το αμάξι. Και πήγε αριστερά προς το γκρεμό και έπεσε στον γκρεμό κάτω», περιέγραψε ο δήμαρχος της Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως πρόκειται για ένα αφύλακτο και άκρως επικίνδυνο σημείο του δημόσιου δρόμου στην Αμοργό. Κάνουν λόγο για σημείο παγίδα, καθώς δεν υπάρχει ούτε φωτισμός, ούτε περίφραξη ούτε καν η κατάλληλη σήμανση.

«Έτσι ανεβαίνεις βλέπεις ότι έχει μπάρα. Την στράβωσαν φώτα αυτοκινήτου και έπεσε στον γκρεμό. Λείπει κομμάτι δρόμου», δήλωσε κάτοικος του νησιού.