Απίστευτο: Φύτρωσαν δένδρα σε ακαθάριστα φρεάτια στο Χαλάνδρι!

Και όλα αυτά ώρες πριν η κακοκαιρία χτυπήσει την Αττική!

Απίστευτο: Φύτρωσαν δένδρα σε ακαθάριστα φρεάτια στο Χαλάνδρι!
1'

Μπορεί οι μετεωρολόγοι και η Πολιτική Προστασία να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επερχόμενη κακοκαιρία, από την άλλη όμως φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν εδώ και πολύ καιρό.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι τα ακαθάριστα φρεάτια, τα οποία είναι γεμάτα σκουπίδια και μπάζα και σε περίπτωση μιας μεγάλης νεροποντής δε θα είναι λειτουργικά.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις η κατάστασή τους είναι τόσο κακή, που εντός τους έχουν φυτρώσει ακόμα και δέντρα, όπως κατέγραψε η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας.

66d0bcd93677e.jpg

Οι εικόνες καταγράφηκαν στο Χαλάνδρι, που πριν μερικές ημέρες δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές και κινδυνεύει με πλημμυρικά φαινόμενα σε περίπτωση που ξεσπάσει μια δυνατή νεροποντή.

66d0bcd808682.jpg

«Τα φρεάτια που δεν έχουν καθαριστεί ή έχουν βουλώσει δεν είναι δυνατόν να τραβήξουν το νερό της βροχής. Αποτέλεσμα είναι το νερό να λιμνάζει στον δρόμο και εκεί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για ατύχημα, τόσο για οδηγούς, όσο και για πεζούς», σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο παρουσιαστής της εκπομπής Traction, Κώστας Στεφανής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή