Σχολεία: «Έκανα ντουζ στις ντουζιέρες στην θάλασσα» - Σε απόγνωση ο δάσκαλος που έμενε σε αμάξι

Ο δάσκαλος εξήγησε πως δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το γεγονός
Eurokinissi
1'

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον δάσκαλο δημοτικού σχολείου της Ρόδου που αναγκάστηκε για έναν ολόκληρο μήνα να κοιμηθεί μέσα στο αυτοκίνητό του και να κάνει ντους στις παραλίες εξαιτίας των υψηλών ενοικίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο δάσκαλος του δημοτικού σχολείου Γενναδίου έμενε για έναν ολόκληρο μήνα στο αυτοκίνητό του και αναγκαζόταν να πλένεται στις ντουζιέρες των παραλιών.

«Έμενα στο αμάξι και έκανα ντουζ στις ντουζιέρες στην θάλασσα νωρίς το πρωί, γιατί τι να κάνω; Δεν μπορώ εγώ να πληρώνω κάθε μέρα ξενοδοχείο δεν έχω και τόσα λεφτά (...). Το διάστημα που ήμουν εκεί δεν βρήκα», είπε χαρακτηριστικά στο OPEN.

Ο ίδιος, στη συνέχεια εξήγησε, πως δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο όμως οι απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης του στο αυτοκίνητό του δεν του άφηναν άλλη επιλογή.

«Δεν μου άρεσε όλο αυτό και ανέβασα αυτήν την αγγελία ότι εγώ εντάξει δεν μπορώ να πληρώσω 400 ευρώ γκαρσονιέρα και αναγκαστικά κάνω αυτό όπου δεν ξέρω αν ήταν κάτι σωστό ή λάθος αλλά σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να είναι σε ξένο μέρος να παίρνει 1.000 ευρώ μισθό και δίνει 400 γκαρσονιέρα ή να περιμένει να μπει Οκτώβριος», προσθέτει.