Σαλαμίνα: Παλιός γνώριμος των αρχών ο επίδοξος βιαστής της 20χρονης - Αλώνιζε ανενόχλητος

Έχει στο «ενεργητικό» του 15 συλλήψεις και έχει εκτίσει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεων
2'

Σοβαρά είναι τα όσα αποκαλύπτονται για τη δράση του επίδοξου βιαστή της Σαλαμίνας, καθώς όπως προκύπτει δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές, κι έχει εκτίσει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις σε σπίτια.

Τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί ξανά από δύο κοπέλες και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας, για απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΜEGA .

«Πέρσι με ενόχλησε και εμένα. Καθόμουν στη στάση και περίμενα το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι μου. Ξεκίνησε να μου μιλάει στην αρχή, μετά ήρθε και έκατσε δίπλα μου στο λεωφορείο κι όταν άλλαξα θέση, ήρθε πάλι δίπλα μου. Κατέβηκα πριν από το σπίτι μου, γιατί φοβήθηκα ότι θα με ακολουθήσει, όπως και έγινε. Όταν με είδε να μπαίνω σ’ ένα βενζινάδικο και να μιλάω με κόσμο, έφυγε», ανέφερε γυναίκα σε ανάρτησή της.

Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στην περίπτωση της 20χρονης ο 35χρονος βρήκε το επίδοξο θύμα του στο λεωφορείο.

Σοκαρισμένη η 20χρονη

Σε κατάσταση σοκ είναι η 20χρονη που γλίτωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της, ενώ όπως περιέγραψε ο άνθρωπος την έσωσε δε μπορεί να κοιμηθεί και βλέπει εφιάλτες.

Ο Αχιλλέας Γκιγκίλας που έγινε ηρωική μορφή χάρη στην άμεση αντίδρασή του, γλιτώνοντας την κοπέλα από τα χειρότερα, ξέσπασε κατά όλων εκείνων που τον κατηγορούν για τη χειροδικία εναντίον του κατηγορούμενου.

Μιλώντας στο MEGA, ο κύριος Γκιγκίλας τόνισε πως «απαντάω στο 2% που με κατηγορεί. Είναι ανεγκέφαλοι! Έκανα το σωστό και θα το ξανάκανα. Πάνω στη θολούρα μου ενήργησα έτσι, αλλά δεν το μετανιώνω. Είναι σκουπίδι. Και τράβηξα αυτό το βίντεο για να δουν και όλα τα άλλα σκουπίδια που πράττουν έτσι».

«Και αύριο να τον δω, θα τον ξαναβαρέσω», σχολίασε στη συνέχεια.

Το χρονικό της απόπειρας βιασμού στη Σαλαμίνα

Η 20χρονη υποστηρίζει ότι είδε τον δράστη για πρώτη φορά σε μία στάση λεωφορείων, λίγα μέτρα από την παραλία. Εκεί ο 35χρονος φέρεται να την απείλησε ότι θα την βιάσει και της είπε ότι κρατούσε μαχαίρι.

Η 20χρονη έτρεξε, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 39χρονο φίλο της, ζητώντας του βοήθεια και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί. Ο 35χρονος όμως, την ακολούθησε και μπήκε στη θάλασσα.

Η 20χρονη άρχισε να κολυμπά προς τον φίλο της και μόλις ο 35χρονος βγήκε από τη θάλασσα τον χτύπησε ο 39χρονος και τράβηξε βίντεο, στο οποίο απέσπασε ομολογία.

Σχετικές ειδήσεις