Καρπενήσι: «Δεν ήταν βιασμός αλλά εκούσια συνεύρεση», λέει η πλευρά του 14χρονου

Όπως αποκαλύπτει η συνήγορος του 14χρονου, η 17χρονη ενώπιον της παιδοψυχολόγου αποκάλυψε την αλήθεια

Καρπενήσι: «Δεν ήταν βιασμός αλλά εκούσια συνεύρεση», λέει η πλευρά του 14χρονου
2'

Η πλευρά του ανήλικου αγοριού, μόλις 14 ετών, ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό 17χρονης σε προπονητικό camp στο Καρπενήσι μιλώντας αποκλειστικά στο newsbomb. gr κάνει λόγο για συναινετική επαφή.

Η δικηγόρος της οικογένειας του ανηλίκου, Σταυρούλα Ψύρρα, όπως υποστηρίζει προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο διότι έπεσαν στην αντίληψη της διάφορες ανυπόστατες αναφορές σπάει τη σιωπή της και δηλώνει: «Προς υπεράσπιση του ανήλικου εντολέα μου μόλις 14 ετών φερόμενου ως δράστη , ώστε να μην πληγεί ή και στιγματιστεί η προσωπικότητά του διότι πρόκειται για έναν έγκριτο αθλητή του tae kwon do και άριστο μαθητή με άψογο χαρακτήρα, σας αναφέρω ότι το περιστατικό που έλαβε προσφάτως χώρα στο προπονητικό του tae kwon do στο Καρπενήσι, το οποίο με ευκολία “κρεμάστηκε στα μανταλάκια” ως δήθεν βιασμός 17χρονης γερμανίδας αθλήτριας , δεν ήταν παρά μόνο μια εκούσια συνεύρεση εφήβων...».

Όπως αποκαλύπτει η συνήγορος του 14χρονου, η 17χρονη ενώπιον της παιδοψυχολόγου αποκάλυψε την αλήθεια: «Η γερμανίδα αθλήτρια , όταν κατέθεσε ενώπιον ορισθείσης παιδοψυχολόγου πραγματογνώμονα σύμφωνα με τον Κώδικα ποινικής δικονομίας , αποκάλυψε τα αληθή πραγματικά περιστατικά , ότι επρόκειτο δηλαδή για εκούσια συνεύρεση της με τον συναθλητή της , ό, τι δηλαδή ακριβώς ισχυριζόταν και ο ανήλικος φερόμενος δράστης εξ αρχής. Οφείλω να αναφέρω ότι οι αστυνομικές και Δικαστικές αρχές ενήργησαν , άμεσα , αποτελεσματικά σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο και πάντα με γνώμονα το ότι επρόκειτο για ανήλικους . Η αλήθεια έλαμψε, ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο... »

Ενώ όπως τονίζει η συνήγορος του ανηλίκου τέτοιες υποθέσεις πρέπει να προκαλούν αφύπνιση σε πολιτεία, εκπαίδευση και οικογένεια όσον αφορά τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων.

dikigoros-psirra

Η δικηγόρος του 14χρονου Σταυρούλα Ψύρρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή