Χαλκιδική - Εισαγγελία Εφετών: Εντολή να γίνει τεχνικός έλεγχος στο λούνα παρκ

Λούνα παρκ: Θετική απάντηση του εισαγγελέα - Σπαρακτικές στιγμές έξω από τα δικαστήρια 

Χαλκιδική - Εισαγγελία Εφετών: Εντολή να γίνει τεχνικός έλεγχος στο λούνα παρκ
Eurokinissi
1'

Ανατροπή σχετικά με τον τεχνικό έλεγχο στο μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική σημειώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, να γίνει ο τεχνικός έλεγχος από πιστοποιημένο μηχανικό στο μοιραίο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης, έδωσε εντολή ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών μετά από το αίτημα της οικογένειας του αδικοχαμένου παιδιού.

Οι γονείς του 19χρονου έφτασαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για να συναντήσουν τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας. Ο πατέρας του εισερχόμενος και συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του έκανε λόγο για μια “απόφαση σκάνδαλο”, αναφερόμενος στην απόρριψη του αιτήματός τους για τεχνικό έλεγχο από μηχανικό από τον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

Ο ίδιος δέχθηκε το “ναι” του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης με συγκίνηση λέγοντας “η Δικαιοσύνη λειτουργεί και όποιο εμπόδιο και αν μπει θα προχωρήσει πολύ γρήγορα με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που την εκπροσωπούν, για να δικαιωθεί το κάθε παιδί που έχει χαθεί, μαζί και το παλικάρι μου, το δικό μας παιδί”.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, καθώς βρέθηκαν εκεί από νωρίς τα αδέρφια και οι φίλοι του 19χρονου φωνάζοντας ξανά και ξανά “Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς”.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή