Καλοκαιρινές δραστηριότητες με τα παιδιά σας όταν έξω βρέχει

Αναπόφευκτα θα υπάρξουν καλοκαιρινές ημέρες που λόγω βροχής δεν θα μπορείται να περάσετε χρόνο έξω

Καλοκαιρινές δραστηριότητες με τα παιδιά σας όταν έξω βρέχει
1'

Περιμένουμε να είμαστε απομονωμένοι στα σπίτια μας κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά όχι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Ωστόσο, αναπόφευκτα θα υπάρξουν καλοκαιρινές ημέρες που λόγω βροχής δεν θα μπορείται να περάσετε χρόνο έξω.

Ακολουθούν κάποιες διασκεδαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες για τις βροχερές μέρες που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε με τα παιδιά σας τις μέρες που πρέπει να περάσετε χρόνο σε εσωτερικούς χώρους.

  • Εσωτερικό κυνήγι θησαυρού

Εκτυπώστε μερικές φωτογραφίες από το διαδίκτυο ή φτιάξτε μια λίστα με τα πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι σας. Στείλτε τα παιδιά σας σε ένα κυνήγι θησαυρού για να βρουν αυτά τα αντικείμενα.

  • Ψήστε κάτι

Ψήστε μαζί μερικά μπισκότα και στη συνέχεια διαδώστε μερικές τυχαίες πράξεις καλοσύνης πηγαίνοντάς τα σε έναν γείτονα. Αναμείξτε τα παιδιά διδάσκοντάς τους πώς να αναζητούν μια συνταγή σε βιβλία μαγειρικής ή στο διαδίκτυο και δοκιμάστε κάτι καινούργιο ως οικογένεια.

  • Παντομίμα

Βάλτε ποπ κορν και βάλτε τα παιδιά σας να προσποιούνται εναλλάξ ότι βρίσκονται σε μια ταινία. Προσπαθήστε να ματέψετε σε ποια.

  • Εσωτερικό πικνίκ

Πάρτε μερικά χάρτινα πιάτα και χαρτοπετσέτες, ρίξτε μια κουβέρτα στο πάτωμα και προσποιηθείτε ότι κάνετε πικνίκ. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην άγρια φύση ή σε ένα πικνίκ σε σαφάρι στη ζούγκλα και μιλήστε για όλα όσα βλέπετε γύρω σας.

  • Χορέψτε και τραγουδήστε

Βάλτε λίγη καλή μουσική και χορέψτε και τραγουδήστε!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή