Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η μάνα της 14χρονης - «Της χάιδεψε το πόδι μέσα στο λεωφορείο»

Σαλαμίνα: Πλούσια η δράση του 35χρονου που συνελήφθη στη Σαλαμίνα για απόπειρα βιασμού
2'

Νέα στοιχεία για την δράση του 35χρονου που αποπειράθηκε να βιάσει ένα 20χρονο κορίτσι στην Σαλαμίνα αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος πέρυσι είχε επιτεθεί με σεξουαλικά κίνητρα σε ένα ανήλικο κορίτσι μέσα σε λεωφορείο ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της μετά το σχολείο με τη φίλη της.

Η μητέρα της 14χρονης, μίλησε στο Mega εξηγώντας όλο το χρονικό της υπόθεσης τονίζοντας ότι η κόρης της ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει.

«Το περιστατικό συνέβη στις 14 Οκτώβρη του 2023, όταν η κόρη μου επέστρεφε με το λεωφορείο στο σπίτι συνοδευόμενη από μία φίλη της». Ανέφερε αρχικάη μητέρα της 14χρονης και συνέχισε: «Ο 35χρονος ήταν μέσα στο λεωφορείο και έκατσε δίπλα στην κόρη μου. Αμέσως άρχισε να την ρωτάει το όνομά της και να της λέει γλυκόλογα, ενώ της χάιδεψε και στο πόδι».

Η μητέρα σημείωσε ότι η κόρη της αμέσως σηκώθηκε και άλλαξε θέση μαζί με την φίλη της για να τον αποφύγει, ωστόσο ο 35χρονος τις ακολούθησε.

«Έβαλε μουσική και προσπάθησε βάζοντας το πόδι του πάνω στο πόδι της να την ψιλογκλωβίσε», συμπλήρωσε στη συνέχεια η μητέρα δηλώνοντας πως αμέσως η κόρη της και η φίλη της κατέβηκαν στην επόμενη στάση.

Η μητέρα ήταν σπίτι όταν το ανήλικο κορίτσι επέστρεψε σε κατάσταση σοκ και αμέσως είπε στη μητέρα της τι συνέβη στο λεωφορείο. Άμεσα η μητέρα πήρε την 14χρονη και μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου έκαναν καταγγελία για το περιστατικό.

Όπως είπε στη συνέχεια η μητέρα της ανήλικης, η κόρη της πρόλαβε να τον τραβήξει μία φωτογραφία τον 35χρονο καθώς την ακολούθησε για λίγο όταν κατέβηκε από το λεωφορείο. Όπως εξήγησε όταν ο αστυνομικός είδε την φωτογραφία έκανε ένα νεύμα που έδειξε ότι ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές για την δράση του.

Σημειώνεται ότι το 14χρονο κορίτσι ανέβασε τη φωτογραφία του 35χρονου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά και 11 φίλες και γνωστές της 14χρονης της είπαν ότι τον γνώριζαν και ότι τις είχε παρενοχλήσει και αυτές.

Τέλος, σημειώνεται ότι παρά την καταγγελία σε βάρος του ο 35χρονος συνέχιζε να κυκλοφορεί ελεύθερος και ότι το ανήλικο κορίτσι περίπου 15 με 20 ημέρες μετά την καταγγελία έτυχε να τον ξαναδεί στο λεωφορείο όπου σε κατάσταση σοκ ζήτησε βοήθεια από τον οδηγό.

Σχετικές ειδήσεις