Η κακοκαιρία σάρωσε την Αττική: Προβλήματα από το πρώτο κύμα - Πότε θα χτυπήσει το δεύτερο

Έντονη ήταν τα καιρικά φαινόμενα της πρόσκαιρης κακοκαιρίας που χτύπησε και την Αττική - Πότε θα χτυπήσει το δεύτερο κύμα με βροχές και καταιγίδες
Intime/Αρχείου
1'

Φωτο - Βίντεο: Νίκος Ραζής

Σάρωσε το λεκανοπέδιο της Αττικής το κύμα της κακοκαρίας. Από το μεσημέρι έντονα κατά τόπους καιρικά φαινόμενα επηρρέασαν το σχεδόν όλες τις περιοχές. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο, Σάββατο.

Η ισχυρή καταιγίδα προκάλεσε προβλήματα στην κυλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό καθώς οι οδηγοί αναγκάστηκαν να μειώσουν την ταχύτητα των αυτοκινήτων τους καθώς τα φαινόμενα ήταν έντονα. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις τα φαινόμενα ήταν τόσο έντονα που τα οχήματα έμειναν ακινητοιποιημένα στο οδόστρωμα με αναμμένα αλάρμ.

Έντονη ήταν η βροχόπτωση σε Κηφισιά και Περιστέρι ενώ στο Ίλιον υπήρξαν αναφορές για χαλαζόπτωση.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν προβλήματα σε ορισμένες περιοχές και στην ηλεκτροδότηση τα οποία αποκαταστάθηκαν άμεσα.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας:

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα ξεκίνησε η δυνατή βροχή με κεραυνούς στην Εύβοια, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν ότι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν…

Πότε θα χτυπήσει το 2ο κύμα κακοκαιρίας την Αττική

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένετια να «χτυπήσουν» εκ νέου την Αττική το Σάββατο. το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας πυο αναμένετια να έχει την ίδια ένταση θα «χτυπήσει» το λεκανοπέδιο το μεσημέρι του Σαββάτου με τα φαινόμενα να περιορίζοντια αισθητά μέχτι το απόγευμα.

Σχετικές ειδήσεις