Νέες αποκαλύψεις του ταξιτζή για τον άγριο καβγά με τους τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν

Ο ταξιτζής έριξε φως στην πιο επεισοδιακή κούρσα που βίωσε φέτος 

Νέες αποκαλύψεις του ταξιτζή για τον άγριο καβγά με τους τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν
INTIME NEWS
2'

Άγριος καβγάς είχε ξεσπάσει νωρίτερα τον Αύγουστο ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και τρεις τουρίστες, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο οδηγός από την πλευρά του ισχυρίζεται πως οι τουρίστες που επέβαιναν στο όχημα του το βράδυ της Τρίτης (13/08), αρνήθηκαν να πληρώσουν την κούρσα.

Οι τουρίστες είχαν καλέσει μέσω εφαρμογής τον οδηγό ταξί για να μεταβούν στο αεροδρόμιο, ωστόσο ξεκίνησαν να κάνουν παζάρια στην τιμή και όταν ο οδηγός ταξί αρνήθηκε οι τρεις τουρίστες ζήτησαν να κατέβουν σε ένα σημείο στη Βασιλίσσης Σοφίας. Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί οι τουρίστες δεν του έδιναν τα χρήματά του.

Μάλιστα, ο οδηγός ταξί κρατούσε τις βαλίτσες τους για να μην τους αφήσει να φύγουν και οι τουρίστες προσπαθούσαν να τις πάρουν πίσω. Φυσικά δεν έλειψε η ένταση με πολλά αλληλοσπρωξίματα και φωνές, ενώ τέλος πολλοί περαστικοί σταμάτησαν στο σημείο και έσπευσαν να επέμβουν με σκοπό να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Ο οδηγός ταξί μιλώντας στο Live News μίλησε για την πιο επεισοδιακή κούρσα που βίωσε φέτος το καλοκαίρι.

«Βρέθηκα να δέχομαι χτυπήματα γιατί εκείνοι νόμιζαν πως θα πλήρωναν λιγότερα», είπε αρχικά ο οδηγός ταξί.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Προσπαθούσα να κρατήσω τις βαλίτσες τους, για να μην φύγουν και μέχρι να έρθει η αστυνομία. Τότε μου έδωσαν ένα χαστούκι, ενώ η γυναίκα ξεκίνησε να με δαγκώνει».

«Η κούρσα ήταν για το αεροδρόμιο, δεν ήθελαν να πληρώσουν το ποσό που έπρεπε. Έπρεπε να πληρώσουν 55 ευρώ και εκείνοι ήθελαν να πληρώσουν μέχρι 37 ευρώ. Αυτός που μέσω της εφαρμογής κάλεσε το ταξί για λογαριασμό των τουριστών τους είπε ψέματα. Τους είπε πως η κούρσα στοιχίζει από 29 μέχρι 37 ευρώ».

Για τον διαπληκτισμό είπε: «Ο μετρητής μέχρι το σημείο που ζήτησαν να κατέβουν έλεγε 8.90 ευρώ. Δεν ήθελαν να πληρώσουν τα 8.90 και άνοιξαν την πόρτα για να φύγουν χωρίς να με πληρώσουν. Τότε είδαν πως δεν μασάω και θα τους χρέωνα όσο έπρεπε. Τους είπα πως θα καλέσω την αστυνομία γιατί δεν βγάζω άκρη μαζί τους».

«Δεν τους έκανα μήνυση γιατί ο τους πήρε αστυνομικός τα διαβατήρια και άρχισαν να μυξοκλαίνε και έλεγαν σαν παρακαλούμε δώστε μας πίσω τα διαβατήρια, θα χάσουμε την πτήση μας. Τους λυπήθηκα» είπε καταλήγοντας ο ταξιτζής.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή