Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο 35χρονος για την απόπειρα βιασμού

Χειροπέδες στον 35χρονο ύστερα από απόφαση του ανακριτή 

Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο 35χρονος για την απόπειρα βιασμού
SOTIRIS_DIMITROPOULOS
3'

Στη φυλακή οδηγείται ύστερα από απόφαση του ανακριτή ο 35χρονος ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης κοπέλας στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα ο 35χρονος απειλεί πως θα μηνύσει τον 39χρονο φίλο της 20χρονης, ο οποίος επενέβη καίρια σώζοντας τη από τα χειρότερα. Σημειώνεται πως ο 39χρονος Αχιλλέας Γκιγκίλας τον χτύπησε μόλις ο 35χρονος βγήκε από την θάλασσα και κατάφερε να αποσπάσει ομολογία βιντεοσκοπώντας τον.

Ήταν σεσημασμένος

Νέες αποκαλύψεις για τον επίδοξο βιαστή της Σαλαμίνας ήρθαν στο φως καθώς νεαρή που δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο άνθρωπο πριν από ένα χρόνο, κατάφερε να τον τραβήξει σε φωτογραφία.

Το MEGA έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που κατάφερε να τραβήξει το 14χρονο κορίτσι, το οποίο τον Οκτώβριο του 2023 δέχτηκε την επίθεση σε αστικό λεωφορείο.

Μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες άλλες 11 (!) ανήλικες της είχαν στείλει μήνυμα όπου επιβεβαίωναν πως είχαν βρεθεί σε παρόμοια θέση με εκείνη!

«Σκέφτηκα πως θα με πνίξει»

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ». Με αυτά τα λόγια η 20χρονη από την Σαλαμίνα περιγράφει τα όσα έζησε στην παραλία από τον επίδοξο βιαστή της.

«Κατέβηκα από το λεωφορείο στις 2.30. Με πήρε από πίσω, με ενόχλησε δυο φορές και την τρίτη φορά μου είπε αν δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημέρωσα τον φίλο μου. Κολυμπούσα και κολυμπούσε μαζί μου. Σκέφτηκα πως θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Ήταν ο φύλακας-άγγελος μου την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε η 20χρονη στο MEGA.

«Η Αστυνομία έκανε 1 ώρα και 10 λεπτά να έρθει. Μας ειρωνεύτηκαν και από πάνω. Μας είπαν 'τι να κάνω, να πετάξω'», πρόσθεσε η νεαρή.

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα πως το είχε κάνει και σε άλλες κοπέλες», σχολίασε για τον σεσημασμένο δράστη, ο οποίος είναι ο φόβος και ο τρόμος στο νησί.

«Δεν υπήρχε κανένας στην παραλία. Υπήρχαν μόνο τα σκαλιά για να φύγω και δεν μπορούσα να φύγω, οπότε προσπάθησα να κολυμπήσω μπας και σωθώ», κατέληξε η 20χρονη.

«Έσωσα μια κοπέλα»

ε σκληρές εκφράσεις ο Αχιλλέας Γκιγκίλας, ο άνθρωπος που έσωσε την 20χρονη από την Σαλαμίνα από έναν επίδοξο βιαστή, απάντησε σε όσα του καταλογίζονται και στις απειλές για μήνυση από τον 35χρονο.

«Ένα σκουπίδι είναι. Γελάω με αυτά που λέει αυτός και η οικογένειά του πως θα μου κάνουν μήνυση. Δυο φάπες έφαγε. Έσωσα μια κοπέλα και άλλες τόσες με το βίντεο που ανέβασα. Τι προτιμάτε; Να μην τον βάραγα και να την βρίσκαμε πνιγμένη;», ανέφερε στο MEGA ο 39χρονος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή