Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 20:00 έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου

Ποια σημεία επηρεάζονται λόγω εργασιών - Δείτε αναλυτικά
2'

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό. Οι αλλαγές στην κίνηση θα ισχύσουν από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 31 Αυγούστου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό, οι οποίες θα γίνουν λόγω εργασιών «βαριάς συντήρησης», έχουν ως εξής:

Κλειστή θα παραμείνει η Έξοδος της Αττικής Οδού προς Άνω Λιόσια και προς Περιφερειακή Αιγάλεω (Κόμβος 5) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 30/08 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 31/08.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο του Ασπρόπυργου (Κόμβος 4), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5), στον οποίο θα εξέλθουν για να κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια ή προς Σκαραμαγκά, κάνοντας αναστροφή στον κυκλικό Κόμβο του Κέντρου Πάλης.

Κλειστός θα παραμείνει ο Συνδετήριος Κλάδος (και ο Σταθμός Διοδίων) της Περιφερειακής Αιγάλεω από Σκαραμαγκά / Λ. ΝΑΤΟ καθώς και από Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου / Παράπλευρο ΟΔΔΥ προς Αεροδρόμιο /Μαρκόπουλο, από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 30/08 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 31/08.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Κλείσιμο

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Σκαραμαγκά / Λ. ΝΑΤΟ, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Άνω Λιόσια και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή στον κυκλικό Κόμβο του Κέντρου Πάλης και να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο Ασπρόπυργου (Κόμβος 4), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου / Παράπλευρο ΟΔΔΥ, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο από τον Κόμβο Λ. Φυλής (Κόμβος 6), μέσω της Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.