Σαλαμίνα: «Δεν πρέπει να είναι έξω, δεν μπορώ να κοιμηθώ» - Η ανατριχιαστική περιγραφή της 20χρονης

Ο άντρας που αποπειράθηκε να βιάσει το κορίτσι στη Σαλαμίνα είναι σεσημασμένος για σεξουαλικές επιθέσεις
SOTIRIS_DIMITROPOULOS
3'

Οργή προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τον 35χρονο που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης κοπέλας στη Σαλαμίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος οδηγήθηκε στη φυλακή ύστερα από απόφαση του ανακριτή για την απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης κοπέλας στη Σαλαμίνα. Μάλιστα ο 35χρονος απειλεί πως θα μηνύσει τον 39χρονο φίλο της 20χρονης, ο οποίος επενέβη καίρια σώζοντας τη από τα χειρότερα καταφέρνοντας να αποσπάσει ομολογία βιντεοσκοπώντας τον.

Ο άντρας που αποπειράθηκε να βιάσει το 20χρονο κορίτσι σε παραλία της Σαλαμίνας είναι σεσημασμένος για σεξουαλικές επιθέσεις και έχει συλληφθεί 15 φορές, ενώ προκαλεί οργή η περιγραφή του κοριτσιού όσων έζησε.

«Μου είπε ότι εάν δεν με βιάσει, θα βγάλει μαχαίρι»

Η 20χρονη που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη την περασμένη Δευτέρα στη παραλία της Σαλαμίνας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Live Νews περιγράφοντας τα όσα τραγικά πέρασε.

«Δεν πρέπει να είναι έξω. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι έξω. Το ψυχολογικό είναι το χειρότερο μου, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά η 20χρονη και συνέχισε: «τον είδα και με ακολουθούσε, δεν ήξερα τι να κάνω. Με ενοχλεί δύο φορές, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά, γυρνάει και μου κάνει ότι εάν δεν με βιάσει, θα μου βγάλει μαχαίρι».

Από την πλευρά του ο 35χρονος, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι απλά πλησίασε την κοπέλα για να της μιλήσει.

«Την συγκεκριμένη ημέρα πήγα για μπάνιο σε μία παραλία που βρίσκεται στην 13η στάση της Λεωφόρου Αιαντείου Σαλαμίνας . Εκεί είδα μια κοπέλα να κάνει ηλιοθεραπεία . Σκεφτόμουν πως ίσως ήταν η πρώην σχέση μου. Μετά από δύο ώρες πήγα να της μιλήσω, και της πρότεινα αν ήθελε να κάτσουμε μαζί να κάνουμε παρέα. Εκείνη, έντρομη σηκώθηκε πήρε κάποιον τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει. Αποδεχόμενος την άρνηση της επέστρεψα στην αρχική μου θέση», ισχυρίστηκε ο 35χρονος.

Τον αναγνώρισαν άλλες 11 κοπέλες

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μια υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 35χρονο κατά την οποία, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε παρενοχλήσει ένα 14χρονο κορίτσι μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Τότε είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του όμως όπως καταγγέλλει η μητέρα της 14χρονης τον συνάντησε ξανά μετά από 2 εβδομάδες.

«Πήγε και έκατσε δίπλα της και με το πόδι του προσπάθησε, περνώντας το πόδι του πάνω στο δικό της προφανώς να την ψιλοεγκλωβίσει. Σηκώθηκε και κατέβηκαν από το λεωφορείο. Το παιδί ήρθε σπίτι σε κατάσταση σοκ με κλάματα», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Η 14χρονη πρόλαβε και φωτογράφισε τον δράστη και ανάρτησε τις φωτογραφίες στα social media.