Θεσσαλονίκη: Ντου της Αστυνομίας σε συνάντηση αυτοκινήτων και μηχανών – «Βροχή» οι κλήσεις

Τροχονόμοι βεβαίωσαν πρόστιμα σε οχήματα που δεν είχαν πινακίδες ή είχαν τροποποιημένους κινητήρες

Θεσσαλονίκη: Ντου της Αστυνομίας σε συνάντηση αυτοκινήτων και μηχανών – «Βροχή» οι κλήσεις
2'

Δεκάδες ραβασάκια μοίρασαν το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί γύρω από τον Λευκό Πύργο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης και ενώ ήταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη συνάντηση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Πρόκειται για μια συνάντηση που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια την τελευταία Παρασκευή κάθε Αυγούστου με τη συμμετοχή μοτοσικλετών, βελτιωμένων αυτοκίνητων και εκατοντάδων ατόμων που λατρεύουν τους 2 ή τους 4 τροχούς. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όλες τις προηγούμενες χρονιές η συνάντηση γινόταν κανονικά και στη συνέχεια ακολουθούσε μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ενώ σήμερα το απόγευμα βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση, το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα για κατάληψη του οδοστρώματος στο ύψος του Λευκού Πύργου, λόγω της εκδήλωσης. Έτσι λοιπόν δόθηκε εντολή σε αστυνομικούς να σπεύσουν στο σημείο.

Δεκάδες αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και βεβαίωσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μεταξύ αυτών έπεσαν καμπάνες σε οχήματα με πειραγμένες εξατμίσεις, παράνομη στάθμευση ή ηχορύπανση καθώς επίσης και σε οχήματα που δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας. Μάλιστα σε κάποια οχήματα επιβλήθηκε η ποινή της ακινητοποίησης για χρονικό διάστημα 10 ημερών, με συνέπεια να χρειαστούν και γερανοί της Τροχαίας, προκειμένου να τα μετακινήσουν από το σημείο.

Νέα επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίστηκε το κυνηγητό της Αστυνομίας σε «φτιαγμένα» αυτοκίνητα και μηχανάκια που είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα στο μνημείο του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων μετακινήθηκε στον χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν οργανωμένα και απέκλεισαν όλες τις εξόδους του πάρκινγκ.

Τροχονόμοι βεβαίωσαν πρόστιμα σε οχήματα που δεν είχαν πινακίδες ή είχαν τροποποιημένους κινητήρες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή